Ze względu na strefy czasowe uważam to za bezsens, gdyż iż ponieważ każda pełna godzina gdzieś jest godziną 300 jak i też 1500 na "drugiej stronie".
Kiedyś sie budziłem kilka a może kilkanaście razy o jakiejś godzinie (+- 5 min) w nocy ale niestety nie pamiętam o której wiec godziny Alana nie będzie
Nie słyszałam o czymś takim i średnio w to wierzę. Ba, chyba nawet w ogóle w to nie wierzę.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Ja nieraz mam tak że co zspojrzę na zegarek to była 21,37 a wiadomo że Papież JPII umarł o tej właśnie godzinie. Myślę że poprostu to zbieg okolicczności nie powiem bym była osobą wierzącą bo nie za bardzo jestem. Może to kwestia przypadku ( ale aż tyle razy?)? Ale dlaczego właśnie ta godzina?!
_________________ •oO• LoVe Is NoThiNg, NoThiNg Is All aNd All Is NoThiNg •Oo <you>
Dla mnie to zabobon jest, bo jak to miałoby być ? Szatan wchodzi po drabince do ludzi i mówi "słuchajta ludu ! o trzeciej to niech mi żaden z domu nie wychodzi bo przekopane będzie miał" i schodzi do piekła ? szczerze mówiąc nie lubię tej dokładności w religiach i przekonaniach. Dla mnie to zabobon, jeżeli ktoś wierzy, że to prawda i potem budzi się ciągle o tej godzinie to dlatego, że ta osoba ustawia sobie biologiczny zegar. A takich bajek jest bardzo dużo. Jak już w pierwszym poście pisano, że Jezus zmarł o 15 i to jest godzina miłosierdzia. Chryste, że się tak wyrażę. Ludzie nawet znają godzinę wydarzenia które rzekomo miało miejsce 2008 lat temu. Niesamowita precyzja. Dla mnie to jest kolejny zabobon.
Wysłany: 30-03-2008, 22:56
ktoska napisał/a:
Ja nieraz mam tak że co zspojrzę na zegarek to była 21,37 a wiadomo że Papież JPII umarł o tej właśnie godzinie. Myślę że poprostu to zbieg okolicczności nie powiem bym była osobą wierzącą bo nie za bardzo jestem. Może to kwestia przypadku ( ale aż tyle razy?)? Ale dlaczego właśnie ta godzina?!
Wysłany: 31-03-2008, 11:01
ktoska napisał/a:
Ja nieraz mam tak że co zspojrzę na zegarek to była 21,37 a wiadomo że Papież JPII umarł o tej właśnie godzinie. Myślę że poprostu to zbieg okolicczności nie powiem bym była osobą wierzącą bo nie za bardzo jestem. Może to kwestia przypadku ( ale aż tyle razy?)? Ale dlaczego właśnie ta godzina?
bo kiedy patrzysz na zewgarek i akurat nie ma 21.37 nie zwracasz na to uwagi głupie dziecko.
Nie wierze w godzine Szatana, nie wierze również w godzinę papieża ani w godzinę Śpiącej Królewny <ziewa>
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Żeby było śmieszniej ustalmy godzine świętego wyrpóżnienia i bezbożnego mycia stóp. Będzie na prawdę oryginalnie.
ktoska napisał/a:
;) Ja nieraz mam tak że co zspojrzę na zegarek to była 21,37 a wiadomo że Papież JPII umarł o tej właśnie godzinie. Myślę że poprostu to zbieg okolicczności nie powiem bym była osobą wierzącą bo nie za bardzo jestem. Może to kwestia przypadku ( ale aż tyle razy?)? Ale dlaczego właśnie ta godzina?!
Bywa też tak miałem, ale tak można w nieskończoność
jest 21,37 -> o nie to znak od papieża !
jest 12 -> o nie ! 12 to święta liczba
jest 13 -> o nie ! jestem przeklęty !
jest 13.13 -> oni e ! o nie !
jest 7.06 -> o nie ! 666 !
Tych religijnych cyfr jest na prawdę dużo Albo cały wszechświat daje nam znaki albo zamieniliśmy się w czubków.
Ja nieraz mam tak że co zspojrzę na zegarek to była 21,37 a wiadomo że Papież JPII umarł o tej właśnie godzinie. Myślę że poprostu to zbieg okolicczności nie powiem bym była osobą wierzącą bo nie za bardzo jestem. Może to kwestia przypadku ( ale aż tyle razy?)? Ale dlaczego właśnie ta godzina?
bo kiedy patrzysz na zewgarek i akurat nie ma 21.37 nie zwracasz na to uwagi głupie dziecko.
Nie wierze w godzine Szatana, nie wierze również w godzinę papieża ani w godzinę Śpiącej Królewny <ziewa>
hahaha nie bedziesz mnie oceniac , napisałam jak jest nie podoba sie to nie komentuj glupio obrazajac
[ Dodano: 31-03-2008, 16:56 ]
Ja nie twierdzę że coś w tym jest coniektórzy nie czytają ze zrozumieniem;/ Poprostu napisałam że być może to zbieg okoliczności ;/
_________________ •oO• LoVe Is NoThiNg, NoThiNg Is All aNd All Is NoThiNg •Oo <you>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum