Wysłany: 23-03-2008, 22:51
Bardzo! Mojemu mężczyźnie okulary bardzo pasują- bez nich jest mu wręcz gorzej- jest to nieodłączny element jego twarzy.
Zauważyłam już dawno u siebie prawidłowość, że bardzo podobają mi się faceci w okularach, szczególnie, kiedy oprawki są dość grube i czarne.
Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 24-03-2008, 15:48
kamasutra napisał/a:
Podoba wam się jak chlopak nosi okulary?
raczej wole facetów bez okularów, ale wszystko zalezy od tego jakie okulary nosi (czy pedalskie cieniutkie złote rameczki, czy jakies fajne), czy ma dobrze dobrane okulary do kształtu twarzy itd.
Pozatym gdy poznaje kogos w okularach to jest to dla mnie normalne i nawet tego specjalnie nie zauwazam. Gorzej mi nie pasje gdy okulary zaczyna nosic ktos kto dotąd tego nie robił.
Okulary u facetów nie są jakąś rzeczą która by specjalnie przykuwała moją uwagę...jeśli jakiś chłopak nosi okulary cały czas, bo jest to "narzucone" odgórnie to wtapiają się one w ogólny obraz osoby i jakoś specjalnie ich nie zauważam (wiadomo odnotowuje się ten fakt na początku, ale potem już tego nie analizuję)...wiadomo, że dobrze dobrane oprawki mogą stanowić dopełnienie wizerunku i nawet w specyficzny sposób podkreślić urodę. Nie mam nic przeciwko okularom. Prędzej już raziłoby mnie (choć to może nawet za mocne słowo) gdyby chłopak specjalnie kupił sobie okulary, żeby wydawać się bardziej inteligentnym czy z jakichś innych pobudek tego typu.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum