Słyszeliście o tym ?
Diabeł robi na przekór Bogu.
Jezus umarł o godzinie 15, ów godzina jest dla katolików godziną miłosierdzia.
Szatan zaś chciał zrobić na odwrót, i obrał sobie za godzinę diabła i godzinę demonów godzinę 3:00 rano.
Mi kiedyś babcia opowiadała ze o 24 chodzą duchy..
rzadko wychodzę z pokoju o 24 żeby np. iść do WC
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Imię: Agnieszka
Wysłany: 24-03-2008, 16:05
kamasutra napisał/a:
Słyszeliście o tym ?
Diabeł robi na przekór Bogu.
Jezus umarł o godzinie 15, ów godzina jest dla katolików godziną miłosierdzia.
Szatan zaś chciał zrobić na odwrót, i obrał sobie za godzinę diabła i godzinę demonów godzinę 3:00 rano.
Nigdy o takim czymś nie słyszałam.
Często o 3 chodzę spać jak mam wolne .
kamasutra napisał/a:
Mi kiedyś babcia opowiadała ze o 24 chodzą duchy..
O duchach to opowiadali, ale jakoś nigdy zbytnio się tym nie przejmowałam.
Wysłany: 24-03-2008, 16:49
Godzina jak każda inna.
Może nawet bardziej bezpieczna niż 22-23, kiedy wszyscy są już pijani. I łatwiej wtedy poznać w ciemnym zaułku pana z "pękiem szklanych tulipanów" w ręku.
Imię: Ola
Wysłany: 24-03-2008, 17:25
Nie słyszałam o tym. Ale co, szatan o tej porze schodzi na ziemię i straszy ludzi? Powoduje jakieś nieszczęścia? Namawia ludzi do grzechu? Co oznacza że ta godzina jest godziną szatana? Czasami o 3.00 nad ranem wychodziłam z dyskoteki i nic dziwnego się nie wydarzyło więc raczej w to nie wierzę.
Mi o tym kiedyś koleżanka powiedziała, potem w nocy obudziłam się za 5 min 3 rano - myślałąm, że się posram ze strachu ;] Chyba nie wierzę.
A co do 24 - tez mnie tak strasono, do tej pory nie przepadam jak na zegarku jest 00:00. ale nie wierzę w to akurat wcale.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum