Prawdopodobnie ktoś z pasażerów użył hamulca bezpieczeństwa i pociąg zatrzymał się w Tarnowie. - Kilkudziesięciu pseudokibiców wysiadło i w stronę stojących na peronie policjantów poleciały kamienie, butelki i elementy ławek - powiedział rzecznik tarnowskiej policji Andrzej Sus.
Nie rozumiem. Po prostu nie rozumiem jaki sens w tym. Po co owi kibice zaatakowali?
Imię: Albert Fish
Wysłany: 25-03-2008, 18:35
E5 napisał/a:
Rozumiem, że od dzisiaj "kibice" będą decydować kto i gdzie może stać?
Nie rozumiesz. Chodzi o to, że zostali sprowokowani. Każdy inteligenty człowiek wie, że to działa jak płachta na byka. To tak jakby jechał pociąg ze skinami, a na stacji postawili grupę murzynów.
Wysłany: 25-03-2008, 21:08
fobia napisał/a:
Nie rozumiesz. Chodzi o to, że zostali sprowokowani. Każdy inteligenty człowiek wie, że to działa jak płachta na byka. To tak jakby jechał pociąg ze skinami, a na stacji postawili grupę murzynów.
Każdy inteligentny człowiek wie, że możliwości umysłu byka w stosunku do umysłu człowieka są bardzo ograniczone.
Miejmy nadzieje, że w przyszłości ludzie tego pokroju będą kończyć tak jak wcześniej wspomniany byk
PS
Rozumiem wszystko.
_________________ "I always tell the truth... Even when I' lie."
To nie są kibice tylko wandale to po pierwsze
I jak zawsze to byli wandale piłki nożnej.
Ja chodzę na żużel od jakiś 10lat (zacząłem jak miałem 7) i jakoś nigdy niebyło zadymy. Tak samo nie przypominam sobie żeby jakąś zadymę zrobili kibice siatkówki, koszykówki, hokeja, czy w ogóle jacyś kibice oprócz właśnie kibiców piłki nożnej. Co najważniejsze ja nigdy na żużel nie chodzę z pałkami, siekierami, łańcuchami czy nożami a jak kibol piłki nożnej idzie na mecz to akurat posiada którąś z tych rzeczy. Jeszcze jedno, co mnie osobiście dziwi, czyli ustawi niema żadnego meczy a ci debile się umawiają tylko po to żeby się po mordach polać.
fobia napisał/a:
Każdy inteligentny człowiek wie, że możliwości umysłu byka w stosunku do umysłu człowieka są bardzo ograniczone.
Co do byka i wandala piłki nożnej są bardzo zbliżone, choć to tez człowiek
To policja sprowokowała te zamieszki i powinny byc dla nich kary. podobno okradli tez kibicow i dzialaczy klubu!!! Policja powinna zniknac ze stadionow, bo to oni robia problemy!!!
Na stadionach gdzie nie ma albo jest malo policji nie ma rozrob np. na Lechu Poznań.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum