Imię: Albert Fish
Wysłany: 18-03-2008, 20:36 Najgłupsze posty
Wybieramy najgłupszych autorów postów
Do piątku możecie zgłaszać kandydatury, zgłaszamy userów i userki, których posty wzbudziły nasz niekwestionowany uśmiech, zgłaszamy podając nicki i cytat postu. Można zgłosić również siebie.
Potem zrobimy głosowanie, tajne i powszechne, zwycięzcy jak zwykle otrzymają modny tytuł Autora Najgłupszego Posta i będą mogli lansować się do następnych wyborów.
Zresztą to pierwsza taka zabawa, więc myślę, że zasady są dobrze znane.
Zgłaszajcie ładnie kandydatów i kandydatki. Nie OTować i nie nabijać w tym temacie
Wybieramy najgłupszych autorów postów
Do piątku możecie zgłaszać kandydatury, zgłaszamy userów i userki, których posty wzbudziły nasz niekwestionowany uśmiech, zgłaszamy podając nicki i cytat postu. Można zgłosić również siebie.
Potem zrobimy głosowanie, tajne i powszechne, zwycięzcy jak zwykle otrzymają modny tytuł Autora Najgłupszego Posta i będą mogli lansować się do następnych wyborów.
Zresztą to pierwsza taka zabawa, więc myślę, że zasady są dobrze znane.
Zgłaszajcie ładnie kandydatów i kandydatki. Nie OTować i nie nabijać w tym temacie
A kto wyjaśni, że cywilizacje upadały, gdy pedalstwo zaczynało się szerzyć?
Rzym na ten przykład.
Nasza też chyli się ku swojemu obrzydliwemu spedalonemu końcowi.
Imię: Albert Fish
Wysłany: 20-03-2008, 12:01
Cytat:
Fobijo, o co chodzi w Twoim temacie?
Przyjąłem zasadę typologiczną, dotyczącą autorów głupich postów, mówiącą, że jeśli ktoś pisze posty, które są bez sensu, to wskazuje to na jego głupotę. Mówiąc krócej, jaki post, taki autor. Zatem dowodem na głupotę autora są jego głupie posty, które mamy cytować w tym oto temacie. Chodzi tu oczywiście o pozytywną stronę głupoty, taką, jaką ma każdy mądry człowiek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum