noo mozna nosiæ krótkie koszulki ale bez przesady......i jak sie ma figure oczywi¶cie..
a moja kole¿anka do¶æ ze nosi krótkie koszulki to spodnie wszystkie ma takie biodrówki ¿e jak stoi to widac jej przegrwe na ty³ku,nie mówi±æ co sie dzieje jak usi±dzie czy co¶
Wszystko jest dla ludzi, ale musi byc to robione z umiarem i z gustem. Sama staram sie nosic dluzsze bluzki(a tak nawiasem to weszla moda dluzszych bluzek wiec bez obaw ze nie bedziemy trendy)
A czasami gdy dobierzemy odpowiednie ciuchy wygladamy bardziej ponetnie niz gdy zacnziemy odkrywac swoje cialo(co podobno dziala na facetow). Najwazniejsze zeby czuc sie dobrze w tym w czym chodzimy i nie przyprawiac innych ludzi o mdlosci.
Wys³any: 17-03-2008, 21:43
Ods³oniêty brzuch tolerujê tylko w stroju k±pielowym.
W innych przypadkach wygl±da to tandetnie, bez klasy i niemodnie.
Zw³aszcza, kiedy z pêpka dynda kolczyk.
nie jestem pewna czy ju¿ o tym przypadkiem nie pisa³am, ale dwa lata temu (chyba) by³a taka straszna zima. w grubym p³aszczu za kolana zamarza³am, nosi³am nawet raty pod spodniami (sam seks, wiem, ale cieplej ). tak w³a¶nie by³a taka zima i nie zapomnê widoku maniur z mojej szko³y poobwijanych w pasie szalikami, bo kurteczki mia³y za krótkie. przes³odkie.
hehe dobre ;D
Chcia³y byc takie modneee
a potem pêcherze i nery chore.
pomij±c go³e brzuchy ja do teraz pamiêta wczorajszy widok jedne z dziewczyn w szkole (laski w kozakach, i jaki¶ takich czó³enkach ) a ona w sanda³kach o_O
_________________ Pewnej nocy ksiê¿yc, widz±c jej samotno¶æ, zapyta³:
- Nie mêczy Ciê to czekanie?
- Trochê. Ale nie mogê siê poddaæ...
Je¿eli ods³oniêty jest kawa³ek brzucha, P³askiego, latem to wygl±da to ca³kiem dobrze.
Wa¿ne, ¿eby nie pokazywaæ brzucha zim±, bo to ciekawie nie wygl±da, raczej ¿a³o¶nie, no i nie za du¿o tego cia³ka ods³oniêtego.
Ale je¿eli widzê dziewczynê z brzuchem na wierzchu, której t³uszcz wylewa siê wszystkimi stronami to a¿ mi siê ¼le robi, wygl±da to bardzo nieestetycznie.
Imiê: Aneta
Do³±czy³a: 11 Sie 2007 Posty: 1025 Sk±d: Wielkopolska
Wys³any: 12-05-2008, 15:51
ja jestem szczup³a, ale brzuch mam jaki¶ dziwnie wypuk³y, wiêc owe koszulki nie dla mnie Ech, kompleksy. Z reszt±, mam fio³a na punkcie swoich nerek. Nie bêdê na staro¶æ cierpieæ i nikomu nerki nie oddam, o nie!
_________________ "A ¿yæ mo¿esz tylko dziêki temu, za co móg³by¶ umrzeæ".
Za ukochan±, przysz³± ojczyznê.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum