Poza nie toleruję ich światopoglądu (może to nieco wygórowane słowo ^^)
Jakich pogladow, chyba nie anarchistycznych, bo nie spodkalem sie z zadnym punkiem ktory zna ktorego kolwiek z ojcow anarchizmu....tak naprawde duzo ludzi ubiera sie jak punk tylko dlatego ze sluchaja takie muzyki, malo ma to wspolnego z bycia punkiem ale niestety juz sie tak przyjelo.
Cytat:
dkf, różnica charakterów Ja już od dłuższego czasu widzę, że najlepiej czuję się w obecności osób słuchających tego co ja.
A ja niekoniecznie, z kazdym potrafie znalesc jezyk, oczywscie to zalezy tez od osoby, no ale jeden z moich przyjaciol słucha i bardzo lubi Wilkow.
Ostatnio przed koncertem Vadera, poznalem 2. ludzi porazili mnie swoja glupota, szczegolnie dziewczyna. Nie ma co generalizowac, kazdy moze sie nie myc i byc idiota.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum