Wysłany: 08-08-2005, 18:50 Zespoły, które pohańbiły swój gatunek muzyczny
Jako, że ludzie lubią narzekać to postanowiłam założyć wątek w którym można sobie ponarzekać na różnych wykonawców, którzy waszym zdaniem psują reputacje danego gatunku muzycznego.
Oczywiście ma to na celu ostrzec innych aby nie zrażali się do danego typu muzyki po przesłuchaniu piosenek danej grupy:)
Więc moje typy :
- virgin i inne tego typu hardrockowometalowomroczne zespoliki z półnagimi wymalowanymi na czarno panienkami
-rasmus itp zespoły. rowniez super rock (popowe brzmienia z ostrym rockowym imidżem)
-m manson- moim zdaniem (podkreślam że moim) kompletny brak talentu, w zamian bardzo prowokujące show (ten mrokk)
-mandaryny, danzele itp jedno zdanie powtarzane przez 4 min piosenki , jakze ambitne i ciekawe. Za to delikatny głosik wokalisty zagłuszany przez miarowe umc umc.
-hh nie slucham praktycznie wcale, jednak czasami da sie slyszec gdzies z ulicy "pierdolony szary świat "itp.
jednak nie bede sie na ten temat wypowiadać, bo nie jetem w temacie.
To chyba tyle jak na ta chwilę. Teraz wasze propozycje
(podkreslam jeszcze ze w tym watku chodzi tylko o moj gust muzyczny i nikogo niech wyzej napisane rzeczy nie obrażają
_________________ "My, którzy umiemy mówić musimy być głosem dla tych, którzy mówić nie potrafią"
Ja zaczne od hip hopu bo w tym gatunku się najbardziej znam
- Jeden Osiem El co tu dużo mówić...hańba dla polskiego hip hopu...kolejni to: Verba (drugie 18L) Mezo, Doniu (zreszta całe Ascetoholix) Owal i inne debile z Poznania, które grają coś co nazywają hip hopem :???: nienawidze ich :???:
- Ewa Sonnet...brak mi słów
- Ich Troje- dno dna. Już się cieszyłam, że zakończyli kariere, ale niestety powracają
- Lindsay Lohan :shock: nie lubię w ogóle tego rodzaju muzyki, ale to co ona robi jest po prostu straszne :shock: Okropny głos tak poprawiony komputerowo, że prawie go nie słychać :shock:
No już sobie troche ponarzekałam W tej chwili nikogo więcej nie moge sobie przypomnieć
-Pedalstwo w stylu Rhapsody i Hamerfalla
-Nu-metalowe gówno pokroju Slipgniota i Linkin Parka
-Rasmusy i inne popwoate ścierwa pokroju Eve cośtam
-Robiacy z seibie debili i 'mrocznych wyznawców szatana' regresywni Black-metalowcy, grający gówno (nie mówię o uznanych markach pokroju Burzum)
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 08-08-2005, 19:46
A ja mam pytanko, do Ich troje ludziska. Leci ono tak - wiadomo, że ten zespol to bylo gówno ale czy traktujecie ludzi którzy w nim byli za hmm debili? Z nazwiska to ja znam tylko Wiśnieskiego, więc się spytam co o nim myślicie.
Imo poza tym Ich troje któremu przewodzi, paru glupot, wlosow to do gościa nic nie mam, wręcz powiem, że to wzorowy przyklad biznesmena muzycznego, który zaczal od zera a skonczyl będąc milionerem
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
ja tam do ludzi z Ich Troje nic nie mam
Justyna Majkowska.. to mojej mamy, koleżanki kuzynka
Znam ją na żywo, fajna z niej babka
No, ale nie to, że się lansuję hehehe.. bo i tak nie mam czym
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
AxRos [Usunięty]
Wysłany: 08-08-2005, 20:18
Jaheira napisał/a:
-m manson- moim zdaniem (podkreślam że moim) kompletny brak talentu, w zamian bardzo prowokujące show (ten mrokk)
Ooo! Tu mnie bardzo zdenerwowałaś
Powiedz mi, ile owego zespołu utworów słuchałaś, lub może wydawnictw przez niektórych nazywanych płytami?
Jestem prawie, że pewien iż obejrzałaś jakiś teledysk na Vivie, naczytałaś się o nim w szmatławcach i wyrobiłaś sobie na jego temat opinię. Może Ci się nie podobać, jego zachowanie (M. Mansona, nie zespołu), ale to nie powód żeby mówić o tym, że nie ma talentu. Dziewczyno! Talent do śpiewania a zachowanie owego wykonawcy to 2 różne sprawy. Podaj mi tytuły piosenek, płyt po których uznałaś, że grać ten zespół nie powinien.
Axl Rose, za swoje przeróżne wygłupy też był i jest bardzo nielubiany ale nikt nie zaprzeczy, że talent on ma a Guns N' Roses był wspaniałym zespołem. (choć jak tak czytam posty na tym forum to śmiem wątpić, że ktoś tu zna g n' r.)
Ratuje cię Twe podkreślenie, iż zdanie to jest twoje. Moim zdaniemTwoje zdanie jest conajmniej głupie, ale to tylko moje zdanie. Dobrze, iż tak napisałaś.
Rudolf napisał/a:
Oj, w metalu dużo tego:
-Pedalstwo w stylu Rhapsody i Hamerfalla
W tym momencie powinieneś zdrowo oberwać. Rozumiem, iż nie lubisz takiego gatunku (Epic Metal, Melodic Metal, Bards Metal - jak zwał tak zwał) ale to nie powód by w ten sposób wyrażać się o tych zespołach. Totalna ignorancja. Ale przecież ty jesteś tró black i nie słuchasz shitu. Powtórze: Totalna ignorancja - s*********.
Rudolf napisał/a:
-Robiacy z seibie debili i 'mrocznych wyznawców szatana' regresywni Black-metalowcy, grający gówno
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
To też, ale i tak O-Zone przoduje w tej dziedzinie...
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
Twoje zdanie jest conajmniej głupie, ale to tylko moje zdanie.
Jak już podkreśliłam jest to moje zdanie, a skoro uważasz iż jest ono glupie to tylko i wyłącznie twoja sprawa. Nie lubię Mansona. Nie lubię jego piosenek. Nie podoba mi się jego muzyka. Nie lubię jego zachowania. Nie lubię tego typu prowokacji. itd.
AxRos napisał/a:
Powiedz mi, ile owego zespołu utworów słuchałaś, lub może wydawnictw przez niektórych nazywanych płytami?
Nie wymienię Ci zadnych tytułów jego piosenek. A wiesz dlaczego?
Otóż dlatego, że nie mam w zwyczaju zapamiętywać czegoś czego nie lubię.
Co prawda, nie mogę się "pochwalić" tym, że przesłuchałam całą jego dyskografię, ale to co słyszałam mi wystarczyło.
Dla mnie nie ma on talentu. Uważasz inaczej? Ok, twoja sprawa. Ja napisałam tylko to co myślę.
AxRos napisał/a:
Podaj mi tytuły piosenek, płyt po których uznałaś, że grać ten zespół nie powinien.
A czy ja gdzieś napisałam, że nie powinien grać? To chyba lekka nadinterpretacja tekstu.
_________________ "My, którzy umiemy mówić musimy być głosem dla tych, którzy mówić nie potrafią"
W tym momencie powinieneś zdrowo oberwać. Rozumiem, iż nie lubisz takiego gatunku (Epic Metal, Melodic Metal, Bards Metal - jak zwał tak zwał) ale to nie powód by w ten sposób wyrażać się o tych zespołach. Totalna ignorancja. Ale przecież ty jesteś tró black i nie słuchasz shitu. Powtórze: Totalna ignorancja - s*********.
Lol, ale jesteś śmieszny.
Nieraz do 'epic metalu' zalica się MAnowar'a. Ten zaś zespół lubię. W podobnej stylistyce gra potężny fiński zespół TErasbetoni. Tez go uwielbiam. Rzecz w tym, że Rhapsody i Homofall grają totalne pedalstwo, na zenującym poziomie i swoim wizerunkiem, jak i muzyka robią z siebie żałosnych cherlaków. Muzyka jest nudna, mdła, nijaka, popowata. Nieudana parodia metalu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum