Madritian, bardzo ładnie. Podziwiam ludzi, którzy potrafią rysować. Sama chciałabym posiadać jakiś talent
Nie zawsze trzeba mieć talent, troche ćwiczeń wystarczy Sam miałem kiedyś 2 lewe ręce do rysunku ale sie poduczyłem ^^
Elektroniczna napisał/a:
Dzięki Madritian za zaspokojenie mojej ciekawości Bardzo mi się podoba...akurat to, że wzorowałeś się na czymś ma dla mnie osobiście znaczenie drugorzędne...ocena subiektywna, ale w moim odczuciu bardzo ładnie.
Dla ciebie znaczenie drugorzedne ale gdybym sam narysował tego smoka z pamięci to czułbym się lepiej W końcu to lekko podchodzi pod plagiat Mam nadzieje że zostanie dobrze przyjęty przez koleżanke
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Nie użyłabym aż tak mocnego słowa jak plagiat...choć domyślam się, że czułbyś się dużo lepiej gdyby to był Twój pomysł a nie interpretacja czyjejś pracy...nie wiem jak koleżanka...ja gdybym dostała coś takiego bardzo bym się ucieszyła.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
ja gdybym dostała coś takiego bardzo bym się ucieszyła
Dodałaś mi otuchy, dzięki
Nie ma sprawy...jak koleżanka nie będzie chciała ja z chęcią przyjmę heh
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Oj Madritian, daj spokój ze skromnością By takie coś narysować trzeba mieć niemały talent. Mógłbyś wrzucić więcej swoich prac?
Tak mógłbym, ale ten smok to było moje arcydzieło, przeszukałem resztę moich prac i nic ciekawego nie znalazłem Ale nie martw się, jak mnie złapie wena albo koleżanka mnie zmobilizuje to na pewno zamieszczę prace.
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Madritian, ładny całkiem. Chciałabym zobaczyć Twoje rysunki te takie bardziej "kursowe", jeśli sie na architekturę wybierasz. Ciekawa jestem, jak Ci idzie
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Madritian, ładny całkiem. Chciałabym zobaczyć Twoje rysunki te takie bardziej "kursowe", jeśli sie na architekturę wybierasz. Ciekawa jestem, jak Ci idzie
Niestety nie idzie mi, odprofilowałem się i nie mam już zajęć, rysowanie na polecenie czyjeś na dany termin tak mnie drażniło i denerwowało ze stwierdziłem że rysunek pozostanie tylko moim hobby ... a jedyne rysunki jakie mam to te z pierwszej klasy więc wole się tym nei chwalić xD xD Plany bycia architektem legły w gruzach ... teraz licze tylko na jakiś wydział z rysunkiem technicznym, bo tylko to lubie wykonywać na polecenie xD Ostatecznie jaki kolwiek wydziałna politechnice
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum