Mam plakat z Garfielem, Kermitem, z Wielkiej Orkiestry, mój portret, kalendarz z Pilsnera z muzykami jazzowymi i ceramicznego słonia. Musiałam zdjąć zielone, abstrakcyjne krowy, bo brakowało mi gwoździ.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
duża mata, ktora jest poobwieszna różnym barachełkami
3 rysunki, jeden nawet ja namalowałam
3 wydrukowane zdjęcia z połowinek z moim chłopem format A3
i jeszcze wielka pocztówka, którą dostałam od przyjaciółki na urodziny
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 24-08-2008, 09:41
jedna antyrama a w niej moj Reynaldo
dwa male obrazki,przedstawiajace tulipany.
zegarek.
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 05-09-2008, 16:34
Siostra Pana T. napisał/a:
tym ^^
fajnie naciapane
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum