Imię: Anna
Wysłany: 05-12-2007, 21:24
Ja mam na ścianie tablicę korkową z rysunkami zrobionymi przez mojego chłopaka i naszymi zdjęciami.
Poza tym obrazek z martwą naturą od jego rodziców.
Po przeciwnej stronie pokoju chciałabym mieć to:
http://www.allposters.com...s_i1818621_.htm
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
A ja mam ostatnio taką zajawke ze na mojej ścianie wiszą tylko i wyłącznie czerwone rzeczy np Czerwone ptaszki, czerwone obrazki, czerwone dzwonki, itp, itd No i oczywiście plakat Wenta Milera i kilka wierszy
_________________ Jestem nowa więc nie krzyczcie
Pozdrófka for all :*
ostatnio ozdobiłem sciane nad moim łóżkiem 3 plakatami z koncertow, wg. mnie ładnie sie prezetują ; P. Dwa pionowe i środkowy poziomy. ZMŻ, CKOD i FL : ]. Muszę sobie sprawić tablicę korkową. Drzwi ozdabiam sobie markerem : P mam na nich naklejki i podpisy znajomych oraz tabliczki typu "przejścia nie ma' , 'uwaga roboty na wysokości'
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
A u mnie w mieszkaniu albo obraz - jeden z dwoch jakie przywiozlam - ale mam w planach jeszcze ze dwa
Albo kalendarz.. albo zegar albo jakies suvenory z japan, turkey albo thailnad
Ogolnie nie dekoruje tutaj scian bo mamy sie stad wyprowadzic wiec jakos nie przywiazuje do tego wagi, ze mam dosc gole sciany
Zawsze kojarzyłeś mi się z hip hopem
Ckod są super, byłam we wrześniu na koncercie... ^_^
pozory mylą . W mojej bliskiej okolicy był był w maju. Niezła akcja dla zainteresowanych, bo mieszkam na zadup** : )
Przypomniałam sobie, że czas zainwestować w kalendarz na przyszły rok. ^^
I mam zamiar strzelić sobie logo Queen w miejscu, które wygląda jak zamalowany, oprawiony obraz.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Powiesze go sobie jak tylko ktoś mi gwoździa wbije w ściane... są chętni?
ja mogę
Ja sobie planuje zakup tablicy korkowej. Siostra miała narysować mi portret, ale nie jest coś zbyt chętna do tego, niestety : ].
ja mam wielka antyrame na scianie u mnie w pokoju...sa tam rozne zdjecia..z wakacji,z imprez,ze szkoly,ze swoja klasa,ze znajomymi...ooo i oczywiscie zdjecia z obozu wojskowego
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
fajna sprawa, mam taką duuużą. Mam na niej teraz małą płytę winylową, wykonany przezemnie rysunek ołówkiem (całująca się para zainspirowana "pocałunkiem II" Bego), 5 ulotek z multikina filmu "across the universe", spis piosenken z PRL, "gorące, porywające, nieokiełznane otrzęsiny", bilety na maraton, garbusa też przezemnie narysowanego (tym razem kredeczki bambino, a trabanta dostała moja kolezanka), kartke zapirdzieloną z klubu "studio". Tyle. Jak więc mowiłam - tablica korkowa fajna sprawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum