Imię: Albert Fish
Wysłany: 11-03-2008, 16:25
Ano. Słucham.
Acid Drinkers (mam 8 płyt), Behemoth (tylko 3 płyty), Kat (5 płyt, bo kurwamać nie mogę w całym województwie dostać reszty). Czasem też Vader, Hedfirst (powiedzmy, że to metal), Asgaard, Dominium, Bright Ophidia, Cronics, TSA (przez matkę).
Fobio, ja nadal nie rozumiem, jakim cudem nie możesz skompletować dyskografii Kata. I Twojej awersji do allegro też nie rozumiem. Większość moich płyt pochodzi właśnie stamtąd. Raz się tylko trochę przejechałam, ale w końcu dostałam płytę w dobrym stanie.
Imię: Albert Fish
Wysłany: 11-03-2008, 16:51
jakkolwiek napisał/a:
Fobio, ja nadal nie rozumiem, jakim cudem nie możesz skompletować dyskografii Kata.
Sam tego nie pojmuje.
jakkolwiek napisał/a:
I Twojej awersji do allegro też nie rozumiem.
Jak byłem mały to wysłali mnie pocztą do Albanii, wiem jak to jest tak leżeć w kopercie, dlatego nie chce, aby moje przyszłe płyty to przeżywały. Może być? W sumie to nawet nie mam konta na allegro i wszystko sprawdza się do lenistwa, gdyż nie chce mi się łazić po bankach, robić przelewów, zamawiać etc.
jakkolwiek napisał/a:
Większość moich płyt pochodzi właśnie stamtąd.
Ja kupuje książki. Ale na merlinie, bo na allegro nie mam konta, o czym już wspominałem.
P.S.: Właśnie sprawdziłem, płyt których szukam (Zwierciadło i Róże) niema nawet na allegro.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 11-03-2008, 16:52
Ostatnio się przekonałam do metalu również w naszym języku.
Wszystko przez Kata.
Z tych co tak czesciej słucham i lubię to Behemoth, Vader, no i oczywiście Kat.
Macie do polecenia jakieś mocniejsze brzmienia w naszym języku?? (jak ktoś poda coś po niemiecku przy okazji też będę wdzięczna)
P.S.: Właśnie sprawdziłem, płyt których szukam (Zwierciadło i Róże) niema nawet na allegro.
Róże bywają stosunkowo często, w niskich cenach. Swojego czasu sama sprzedawałam, bo mam I wydanie. Ze zwierciadłem może być problem, bo nie było reedycji. Ja swoją kupiłam za 70 zł chyba. Trochę z dupy cena, ale już chciałam mieć komplecik, a akurat miałam przypływ gotówki.
dkf napisał/a:
Macie do polecenia jakieś mocniejsze brzmienia w naszym języku?? (jak ktoś poda coś po niemiecku przy okazji też będę wdzięczna)
Chodzi Ci o to, aby teksty były po polsku czy zespoły z Polski? Służę pomocą
Chodzi Ci o to, aby teksty były po polsku czy zespoły z Polski? Służę pomocą
Teksty po polsku.
Często na płytach całych po ang. znajduje się 1 kawałek po polsku.
Pierwsze co mi przyszło na myśl to płyta Infernal SS - Infernal War.
Anima damnata- „Tormenting Pale Flesh of the Syphilic Holy Whore”- połowa Epki jest po polsku
Thunderbolt - Apocalyptic Doom- tu jest 1 kawałek po polsku
Profanum- Profanum Aeternum: Eminence of Satanic Imperial Art- tu są 2 kawałki, ale ich nie słuchaj, bo tu chujnia
Graveland- Prawo stali
Mgła- Further doen the nest- II
Czemu zależy Ci na tym, żeby teksty były po polsku? I tak ich nie słychać praktycznie
[ Dodano: 11-03-2008, 19:44 ]
I jeszcze: Arkona
Split Arkona/Szron- Zrodzony Z ognia I Lodu/ Mankind's Funeral - część Arkony jest po polsku
Arkona- bogowie zapomnienia
Split Arkona/Besatt/Thirst- Holokaust Zniewolonych Mas / Diabolus Perfectus / Raise The Blasphemer- znów część Arkony jest po pl
I split Arkona/ Moontower- W Szponach Wojennej Bestii- tu większość po pl
Arkona - Konstelacja Lodu
Arkona- Inperium
Imię: Agnieszka
Wysłany: 11-03-2008, 19:53
jakkolwiek napisał/a:
Często na płytach całych po ang. znajduje się 1 kawałek po polsku.
Takie to mnie mało zadowalają.
jakkolwiek napisał/a:
Czemu zależy Ci na tym, żeby teksty były po polsku? I tak ich nie słychać praktycznie
Ostatnio mnie tak wzięło na polskie. Po angielsku jest prawie wszystko więc trochę nudno. I w ogóle lubię polski nawet jak mało co można zrozumieć.
jakkolwiek napisał/a:
Split Arkona/Szron- Zrodzony Z ognia I Lodu/ Mankind's Funeral - część Arkony jest po polsku
Arkona- bogowie zapomnienia
Split Arkona/Besatt/Thirst- Holokaust Zniewolonych Mas / Diabolus Perfectus / Raise The Blasphemer- znów część Arkony jest po pl
I split Arkona/ Moontower- W Szponach Wojennej Bestii- tu większość po pl
Arkona - Konstelacja Lodu
Arkona- Inperium
Dzięki :* . Jak będę miała czas to spróbuje ściągnąć i przesłuchać, albo zapytam się kolegi czy ma.
- Antigama (czesc po polsku)
- Schizma (po polsku)
- Yattering (nie pamietam)
- Grind inc. (niemiecki zespol, ale nie wiem w jakim jezyku maja teksty)
- Odbyt (kultowy zespol, malo maja tekstow ale po polsku)
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum