Nie było tematu o Kreatorze?
Mam 2 płyty, które zostały wydany powiedzmy w ciągu ostatnich 7 lat, o ile się nie mylę. Podobało mi się, ale nie zwariowałam. Może dlatego, że zazwyczaj słucham lżejszej muzyki. Ale nie pogardzę. ^^
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Właśnie skojarzyłam, że to Obituarów miałam 2 płyty, a Kreatora ściągnęłam więcej. Aczkolwiek moje odczucia opisane w poprzednim poście tyczyły się Kreatora. Mogę posłuchać, ale nie szaleję.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Lubię, słucham. Koncerty dają boskie. Na hunterfestynie widziałam. Z całą pewnością mogę stwierdzić, że to był najlepszy koncert, jaki w życiu widziałam.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Imię: Albert Fish
Wysłany: 10-03-2008, 16:38
dkf napisał/a:
słuchałem
Wydało się.
dkf napisał/a:
Mają po niemiecku kawałki, czy tylko po angielsku??
Kawałki które znam są po angielsku. Po niemiecku chyba nie mają.
Alicja napisał/a:
Z tego co pamiętam to była tam płyta "Enemy of God".
Gut.
Alicja napisał/a:
Wybacz, ale nie mam zamiaru inwestować w płyty zespołu, którego nie znam. ^^
Dlaczego? Jak jadę po płyty i akurat nie ma nic po co przyjechałem, a kasę mam, to kupuje kilka losowych płyt. Prawie zawsze trafiają mi się zajebiste zespoły. Ostatnio na przykład kupiłem płytę Cemetery of Scream, po czym okazało się, że na gitarze gra matematyk z gimnazjum z mojej wsi. Muszę mu zanieść, będę miał autografa.
Kupujesz kasety? Nawet nie miałbym na czym odtworzyć.
To pierwsza, i pewnie jedyna kaseta jaką kupiłam. Tylko dlatego, że płytę "Respect" cholernie ciężko dostać. Mam w domu kilka starych urządzeń, może gdzieś będzie się dało posłuchać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum