te tanie z pewnością. mass dnm, rydel house, clinic, moro, moro sport, cormax, etnies, busta grip, error,
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
z rydel house mam w sumie tylko spodnie ; p, buty to tylko cromaxy mam. Teraz na dniach zamawiam nowe, także najprawdopodobniej tej marki.
no tak buty mają dobre, ale cenowo oczywiście nadal to zUooo : P
Imię: Albert Fish
Wysłany: 07-03-2008, 21:33
I3ziko napisał/a:
nie a ciebie?
nie na nowe... szaleje po lumpeksach
Nawet jeśli by było mnie stać, to nie miałbym potrzeba takie posiadać. Garnitur nosze raczej rzadko, a z zasady nie inwestuje w rzeczy mało przydatne.
W lumpeksach też kupuje Mam taki niemały ogród, który niestety wymaga sporo roboty, a nie pójdę ciąć drzew, czy grzebać się w ziemi w spodniach za 90zł. Na co dzień, do szkoły, chodzę w ubraniach z tzw. Metal Shopu tj. czarne koszulki/bluzy z zespołami. Tradycyjnie. Trzeba jakoś złożyć hołd Sejtanowi.
Nawet jeśli by było mnie stać, to nie miałbym potrzeba takie posiadać. Garnitur nosze raczej rzadko, a z zasady nie inwestuje w rzeczy mało przydatne.
W lumpeksach też kupuje Mam taki niemały ogród, który niestety wymaga sporo roboty, a nie pójdę ciąć drzew, czy grzebać się w ziemi w spodniach za 90zł. Na co dzień, do szkoły, chodzę w ubraniach z tzw. Metal Shopu tj. czarne koszulki/bluzy z zespołami. Tradycyjnie. Trzeba jakoś złożyć hołd Sejtanowi.
świetnie, tylko nie taki jest temat tematu. chłopaczek chce wiedzieć co jest najlepsze a nie na co stać paru boli jak my. za najlepsze sie płaci... w tysiącach.
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
Imię: Albert Fish
Wysłany: 07-03-2008, 21:43
No przecież mówimy mu jakie są najlepsze firmy - Lumpex. Ma najlepszy stosunek jakości do ceny, wg. moich osobistych badań rynkowych. Jeśli się umie przedzierać przez sterty ubrań to na pewno wyłowi kąski, jakie w sklepach kosztują 10 razy tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum