Imię: pan P xD
Wysłany: 06-03-2008, 18:49
no.... fajnie ;p ja się ciesze że w technikum (o ile pójde) będe mniał 2 polskie... a nie więcej... bo mi po 2 lekcjach z rzędu jest niedobrze... a to technikum świadczy dobry poziom ;p;p;p dwa lata temu było na 17 miejscu najlepszych szkół ponadgimnazjalnych w wielkopolsce... a ja dostane sie wszędzie... więc tu tkwi potem problem tzn. wszedzie gdzie mam zamiar zlożyć podania
_________________ Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swego poziomu a następnie pokona doświadczeniem.
Wysłany: 06-03-2008, 18:55
pkt.... z egzaminu jakieś 80 plus świadectwo... (śr. ok. 5,2) jak się postaram tzn. ja jestem uczniem skaczącym... rok temu mniałem 4,28 na pólrocze.... a na koniec 5,0 xD więc raczej mnie przyjmą.... ale kujonem nie jestem
_________________ Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swego poziomu a następnie pokona doświadczeniem.
pkt.... z egzaminu jakieś 80 plus świadectwo... (śr. ok. 5,2) jak się postaram tzn. ja jestem uczniem skaczącym... rok temu mniałem 4,28 na pólrocze.... a na koniec 5,0 xD więc raczej mnie przyjmą.... ale kujonem nie jestem
no to ładnie
teraz tlyko wybierz szkole którą chcesz i po kłopocie
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Imię: Albert Fish
Wysłany: 06-03-2008, 18:59
robaszek18 napisał/a:
pkt.... z egzaminu jakieś 80 plus świadectwo... (śr. ok. 5,2) jak się postaram
To nie dostaniesz się wszędzie. Miałem z egzaminu 98 a średnią 5.0 i miałem problemy z dostaniem się do niektórych szkół. Na koniec wybrałem najgorszą, z progiem punktowym 80, żeby nie przesadzać z nauką.
Wysłany: 06-03-2008, 19:03
no wiem... pierwszy problem dalej i tak tkwi we mnie czy liceum czy technikum... xD a potem czy bede mnial przyszłość z informatyką.... raczej tak.... jak będe dobry.... więc się nieobawiam... to technikum jest dobre... tylko daleko troche... bo do "wrzeski" ok 25 km xD a do "Gno" tylko 20 no ale szkoła z poziomem... więc chyba pójde do technikum... mam nadzieje że załować nie będe w przyszłości
Ostatnio zmieniony przez robaszek18 06-03-2008, 19:07, w całości zmieniany 1 raz
to technikum jest dobre... tylko daleko troche... bo do "wrzeski" ok 25 km xD a do "Gno" tylko 20
Rzeczywiście, 5 km robi wielgachną różnicę, 5 minut dłużej będziesz siedział w autobusie -.-
Idź tam gdzie Twoje zainteresowania, ja poszłam do liceum, bo tam odpowiadał mi profil, ale gdyby w moim mieście były technika z kierunkami podchodzącymi pod moje 'hobby', wybrałabym technikum, jakoś specjalnie nie obchodziłoby mnie czy szkoła jest 10 w rankingu czy 13 -.-
Żałuję, że w moich okolicach nie było technikum fototechnicznego, chociażby takiego jak to http://www.fotospokojna.com/
Gdyby takowe istniało nie wahałabym się ani chwili.
Idź tam, gdzie Cię najbardziej ciągnie i już
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum