Zazwyczaj na myjni w Anglii myje się samochody. Użyj odpowiedniego znaku interpunkcyjnego w odpowiednim miejscu, a odpowiem ci na pytanie, które chciałeś zadać.
Biedni są ci twoi nauczyciele - nie dość, że ich nie lubisz to jesteś tak tępy, że nie umiesz pisać po polsku i cała ich robota na marne.
Kaspian napisał/a:
a za te studia to im tez ludzie z podatkow zaplacili....
Gdyby twoim rodzicom chciało się uczyć, to też uczyliby się za cudze pieniądze. Rozumiem jednak, że tak dbają o budżet państwa, że nie chcieli go narażać na taki wydatek.
Kaspian napisał/a:
w dodatku na za duzo sobie pozwalają i wszytsko im wolno.....
Tak to zachowują się aktualnie uczniowie.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Kaspian, człowieku, weź się czasem zastanów o co Ci w ogóle chodzi, bo zaczynasz się plątać. Kto ci powiedział, że życie w Polsce jest fair? Najlepiej idź stąd i nie denerwuj ludzi, wrócisz jak dorośniesz.
w niczym sie nie placze caly czas mowie tylko jak jest.... a to ze nie jest fair to nie znaczy ze jest dobrze i ze nie trzeba o tym mowic!!!!
Wysłany: 28-02-2008, 17:09
Kaspian napisał/a:
ale nauczycieli to nie dotyczy bo oni są na panstwowym nie prywatnym, dla nichs ie od prlu nic nie zmienilo!!! kapitalistami to sa moi rodzice bo maja prywatna firmę!!!!! to jest akpitalistyczne a nie szkola!!!
faktycznie, wszyscy pracujacy w slubie panstwowej powinni dostawac jeszcze mniej pieniedzy niz dostaja a harowac ciezej. To na pewno zacheci najlepszych nauczycieli, lekarzy etc. do pozostania w kraju i pracy w placowkach panstwowych.
Cytat:
nie ale ich sie inaczej rozlicza, bo biorą panstwowa podatki moch rodzicow i innych!!! wiec trzeba od nich wymagac bo nie robią łaski!11
Kaspian, wbrew pozorom spoleczenstwo nie dzieli sie na prywatnych przedsiebiorcow i ich sluzacych nauczycieli. Poza tym przekaz swojemu nauczycielowi historii ze ciocia Emdżej prosi zeby raczyl ci po godzinach wyjasnic subtelna roznice miedzy systemami kapitalistycznym i socjalistycznym, bo przyprawiasz ją o ból głowy i myśli sadystyczno ekstermistyczne
[ Dodano: 28-02-2008, 17:10 ]
Kaspian napisał/a:
a to ze nie jest fair to nie znaczy ze jest dobrze i ze nie trzeba o tym mowic!!!
wyjasnij w punktach dlaczego jest nie fair i podaj swoje propozycje zmian. Masz oryginalne, swieze podejscie, nadajesz sie na posla do europarlamentu, a kto wie, moze nawet na prezydenta
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
faktycznie, wszyscy pracujacy w slubie panstwowej powinni dostawac jeszcze mniej pieniedzy niz dostaja a harowac ciezej. To na pewno zacheci najlepszych nauczycieli, lekarzy etc. do pozostania w kraju i pracy w placowkach panstwowych.
nie ale niech lepiej pracują i nie robią laski!!!!! a jak sie nie podoba to won, moga sobie czyscic kible anglikom i robic u pakistancow w knajpach jak im sie tu nie podoba!!!!
Cytat:
Kaspian, wbrew pozorom spoleczenstwo nie dzieli sie na prywatnych przedsiebiorcow i ich sluzacych nauczycieli
tak ale oni robia w panstwowych szkolach i im spoleczenstwo placi na to ze maja dobrzxe wykonywac praxce!!! i wlasnie to ma byc sluzba spoleczenstwu!!!!
Cytat:
Poza tym przekaz swojemu nauczycielowi historii ze ciocia Emdżej prosi zeby raczyl ci po godzinach wyjasnic subtelna roznice miedzy systemami kapitalistycznym i socjalistycznym, bo przyprawiasz ją o ból głowy i myśli sadystyczno ekstermistyczne
w polsce masz pelno socjalizmu!!! te wszystkie zasilki dla nierobow i jakies stypendia itd.!!!! czemu moi rodzice maja placic podatki na jakis darmozjadow albo pseudorencistow co?????? albo na jakies obce bahory?? to jest czysty socjalizm tylko ze juz nie rzadzi partia a jest pseudodemokracja!!
Cytat:
wyjasnij w punktach dlaczego jest nie fair i podaj swoje propozycje zmian. Masz oryginalne, swieze podejscie, nadajesz sie na posla do europarlamentu, a kto wie, moze nawet na prezydenta
niefair jest to co napisalem wyzej!!!1 i duzo wiecej rzeczy jest niefair
Wysłany: 28-02-2008, 19:01
Kaspian napisał/a:
nie ale niech lepiej pracują i nie robią laski!!!!! a jak sie nie podoba to won, moga sobie czyscic kible anglikom i robic u pakistancow w knajpach jak im sie tu nie podoba!!!!
A może, jeśli oni mają lepiej pracować, Ty, żeby im w tym pomóc, zajmiesz się bardziej efektywną nauką?
Bo jak na razie widzę same zarzuty, wyrzuty i skargi- Ty jesteś ostatnim sprawiedliwym i pokrzywdzonym nr 1 przez cały system
A niestety będzie coraz gorzej, nikt Cię nie będzie głaskał po głowie, i przepychał z klasy do klasy- więc zamiast jojczyć na system, pomóż samemu sobie i zajmij się nauką- to chyba Twój jedyny zasrany obowiązek, nie musisz jeszcze pracować?
Kaspian napisał/a:
tak ale oni robia w panstwowych szkolach i im spoleczenstwo placi na to ze maja dobrzxe wykonywac praxce!!! i wlasnie to ma byc sluzba spoleczenstwu!!!!
Może wreszcie powiesz nam, co TWOI nauczyciele robią źle?
Kaspian napisał/a:
te wszystkie zasilki dla nierobow i jakies stypendia itd.!!!! czemu moi rodzice maja placic podatki na jakis darmozjadow albo pseudorencistow co?????? albo na jakies obce bahory??
Jakie zasiłki masz na myśli?
A to, że system weryfikacji rencistów jest dziurawy, to już inna sprawa.
Uważasz, że osobie, która jest chora albo niepełnosprawna i nie może nawet kleić kopert czy składać długopisów, żaden zasiłek się nie należy?
Wysłany: 28-02-2008, 19:10
Kaspian napisał/a:
Polskie szkolnictwo w porownaniu do zachodniego stoi na bardzo wysokim poziomie i uwierz mi, polscy specjalisci nie czyszcza kibli. Za granica ich umiejetnosci sa doceniane nalezyta placa. Owszem, pracujac w placowkach panstwowych za pieniadze jakie ortzymuja robia laske
Kaspian napisał/a:
w polsce masz pelno socjalizmu!!
patrzac na twoje posty i poglady zgadzam sie.
Kaspian napisał/a:
te wszystkie zasilki dla nierobow
za komuny nie bylo zasilkow bo nie bylo bezrobotnych, niepelnosprawnych i biednych. Wszyscy byli szczesliwi
Kaspian napisał/a:
niefair jest to co napisalem wyzej!!!1 i duzo wiecej rzeczy jest niefair
czyli? To ze Twoi rodzice pracują więcej niz nauczyciele? To ze nauczyciele malo zarabiaja? To ze maja duzo wolnego? To ze panstwo im placi? To ze studenci z biednych rodzin moga liczyc na stypendium?
[ Dodano: 28-02-2008, 19:10 ] Gabi, przywracasz mi wiare...
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
A może, jeśli oni mają lepiej pracować, Ty, żeby im w tym pomóc, zajmiesz się bardziej efektywną nauką?
Bo jak na razie widzę same zarzuty, wyrzuty i skargi- Ty jesteś ostatnim sprawiedliwym i pokrzywdzonym nr 1 przez cały system
A niestety będzie coraz gorzej, nikt Cię nie będzie głaskał po głowie, i przepychał z klasy do klasy- więc zamiast jojczyć na system, pomóż samemu sobie i zajmij się nauką- to chyba Twój jedyny zasrany obowiązek, nie musisz jeszcze pracować?
dobra ja sie ucze, ale nie jestem superuczniem i jestes troche krnabrny i ogolnie nie lubia mnie nauczyciele. jak mi cos zle idzie to zaraz dostaje ze to niby przez cwaniakowanie i takie tam.... mam przez nich zanizone sprawowanie i zlosliwie dostaje jedytnki . moge dlugo pisac o tym........
Cytat:
Może wreszcie powiesz nam, co TWOI nauczyciele robią źle?
no oprocz tego co napisalem maja stosunek do mnie ze twierdza ze jestem za cwaniaczkowaty ze za duzo dskutuje i ze mi sie wydaje ze mi wszystko wolno. w ogole to zaden mnie nie lubi i sie mszczą a ja sie odgryzam itd... nie chce mi sie pisac o tym
Cytat:
Jakie zasiłki masz na myśli?
A to, że system weryfikacji rencistów jest dziurawy, to już inna sprawa.
Uważasz, że osobie, która jest chora albo niepełnosprawna i nie może nawet kleić kopert czy składać długopisów, żaden zasiłek się nie należy?
mowie o bezrobotnych nierobach zasilkach na dzieci obiatkach w szkolach za darmo i innych bzdurach. niektore renty moga zostac ale w polsce jest tyle jakby sie wlasnie wojna skonczylą!!!!!!
Cytat:
Polskie szkolnictwo w porownaniu do zachodniego stoi na bardzo wysokim poziomie i uwierz mi, polscy specjalisci nie czyszcza kibli. Za granica ich umiejetnosci sa doceniane nalezyta placa. Owszem, pracujac w placowkach panstwowych za pieniadze jakie ortzymuja robia laske
jasne... sorry ale moze polscy inzynierowie i informatycy alke nie nauczyciele!! a jak tak tam dobrze to niech jadą droga wolna wiekszosc pojdzie do sprzatnia i na tasmy do fabryk!
Cytat:
za komuny nie bylo zasilkow bo nie bylo bezrobotnych, niepelnosprawnych i biednych. Wszyscy byli szczesliwi
teraz jest wiecej jak za komuny!!! ja jestem przeciw komunie, a teraz masz jej pelno !! poczytaj korwina-mikke!!
Cytat:
czyli? To ze Twoi rodzice pracują więcej niz nauczyciele? To ze nauczyciele malo zarabiaja? To ze maja duzo wolnego? To ze panstwo im placi? To ze studenci z biednych rodzin moga liczyc na stypendium?
sto razy wiecej pracuja!! i to nie fair ze z podatkow moich rodzicow sie oplaca jakichs studenciakow, bezrobotnych albo jakis bahorow! co mnie oni obchodzą??
Tak sobie myślę, że naprawdę szkoda, że podatki moich rodziców idą na próby nauczenia czegokolwiek takich głąbów jak Kaspian. Myślę, że po ukończeniu szkoły podstawowej dzieci powinny przechodzić badania psychiatryczne i tych, którzy nie podołali zamykać w ośrodkach, w których pracowaliby na swoje utrzymanie. No, może po ośmioletniej podstawówce.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Marcin
Wysłany: 03-04-2008, 20:04
Ja mysle ze to wszystko poto aby nas bardziej wymordowac, bo malo mamy ze szkola klopotow. To panstow niepowinno sie odzywac bo lata chodzimy do szkoly potem poracyjemy a oni se jeszcze oid tego padatkow biora jak cholera! Nawet niemozesz komus spadu zostawic bo te sukinsyn se cos wezma
_________________ Przepraszam za Bledy. Jestem dysortografem.
To panstow niepowinno sie odzywac bo lata chodzimy do szkoly potem poracyjemy a oni se jeszcze oid tego padatkow biora jak cholera!
I wcale nic z tych podatków nie masz, nie? -.-'
marcin110 napisał/a:
Ja mysle ze to wszystko poto aby nas bardziej wymordowac
Jak Wietnamczycy i ich skarpety z gumkami... – Albo Wietnamczycy! Patrz Pan co te żółtki, patrz Pan jaka perfidia. Zalewają nasz rynek skarpetkami z gumką, specjalnie to robią. A Wiesz Pan dlaczego?
– Tak?
– Żebyśmy podostawali Birgera. Żeby nam, panie, nogi, panie, żyły uciskało, tamowało krwiobieg i w trzy miesiące, panie, Birger. I kolejne amputacje, stopy ciach, kolana ciach, uda...
– Ale jak stopy ciach to już pan skarpetki nie, na skarpetki nie...
– Wszystko jedno. Skarpetkami chcą nas, panie, powyzabijać. Ale nie mnie! Te żółte kurduple za chude są w żółtych uszach. Patrz pan. O, widzisz pan? Kupuję... u tych gupków, tę ich taniochę uciskową. Iii ciach! Żyletką gumki. I skarpetka bezuciskowa, zdrowa. Bezuciskowe skapetki, zdrowe, bezuciskowe.
wakacje ciach
patrz pan marcin110, jaka perfidia!
(jednak z dnia śiwra to najlepsza jest klapa w kiblu w pociągu)
chcą cie chłopie zabić, zgnoic! i mundurek nosić musisz. maluszek biedny.
w sumie, to więcej by było tego wolnego. ale tak czy siak do dupy, bo w ta jesień to brzydki okres jest, a na wiosne jest tyle dni wolnych od szkoły, że II semestr i tak mija szybko i nie ma kiedy poprawiać ocen.
bardzo podobaja mi się 2 miesiące wakacji, zwłaszcza, że to ładne miesiące.
ale nie, chyba nie przeszło. koniec, jest tak jak było.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum