odnoszę wrażenie "przebrania" jakoś tak za dużo tego...
Ej, ale to nie jest przebranie!
Za kogo, jeśli nie za Gabrysię miałabym się tu przebrać?
Wyglądam jak oficer radziecki w tym płaszczu? Już kiedyś mi to mówiono
Gabi nie chodziło mi o to żeś przebrana za kogoś kim nie jesteś absolutnie...bardziej miałaś zwrócić na to co było po czyli "jakoś tak za dużo tego..." bo w tym sensie wyłącznie było pisane...źle się wyraziłam...hehe oficer radziecki nie powiedziałabym.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Dlaczego tak trudno znaleźć klasyczną, białą koszulę?
Z długim rękawem, sztywnym kołnierzykiem, bez żadnych wstawek, pierdół...
Jak jest potrzeba, to nigdy nie ma. Noż kurde -.-
idz do wólczanki, oni maja taki tradycyjne kroje koszul.
Gabi nie wierzę, że za ten płaszczyk dałaś złotówkę, to jest po prostu niesprawiedliwe
Świetnie że powoli idzie wiosna, w końcu jakieś sensowne kolory widać na ulicach, a nie tylko te szarobure kurty z misiami wokół kapturów.
Jeśli chodzi o modę powiem Wam jedno - skejto-adidasów z 3 rzepami mam powyżej uszu : P
Cieszę się, że nie podkusiłam się kupić trzyrzepowych w nike, prawdopodobnie ryczałabym teraz nad 300 złotową stratą.
Po prostu wszyscy je noszą. Wszyscywszyscywszyscy. <lubie wyolbrzmiać;P>
Jedyyy, jak mi się to mogło podobać? Zbyt łatwo ulegam wpływom ulicy.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Gabi nie wierzę, że za ten płaszczyk dałaś złotówkę, to jest po prostu niesprawiedliwe
Trzeba mieć w lumpeksie dobrą rękę i sokole oko
akukaracza napisał/a:
Jeśli chodzi o modę powiem Wam jedno - skejto-adidasów z 3 rzepami mam powyżej uszu : P
Cieszę się, że nie podkusiłam się kupić trzyrzepowych w nike, prawdopodobnie ryczałabym teraz nad 300 złotową stratą.
Po prostu wszyscy je noszą. Wszyscywszyscywszyscy. <lubie wyolbrzmiać;P>
Najlepiej wybierać ze sklepu to, co się podoba Tobie, a nie jest noszone przez wszystkich.
Chociaż, dla niektórych między jednym a drugim w ogóle nie ma różnicy.
Poza tym, zaprawdę powiadam wam- buty skejterskie nie pasują do wszystkiego.
Np tu: http://bp0.blogger.com/_p...-h/P1010026.jpg
albo skejtery do eleganckiego płaszczyka, z, obowiązkowo podwiniętymi nogawkami dżinsów.
Połączenie niemal jak skarpety do sandałów.
Imię: olek
Wysłany: 28-02-2008, 19:50
O Jezus, co to za buty o.O
W życiu bym czegoś takiego nie założyła. Blah..
Ha! Znalazłam w Poznaniu jedną taką galeryjkę, gdzie młoda, fajna pani sprzedaje kolczyki identyczne jak z Pakamery ^^ Po 2 dyszki Kupiłam takie... http://www.pakamera.pl/ko...---nr165829.htm
A te- http://www.pakamera.pl/ko...---nr169382.htm zamówiłam normalnie, przez net. Teraz muszę kupić jakieś buty do latania na uczelnię. Widział ktoś gdzieś jakieś ładne baletki?
Nie interesuję się zbytnio moda, ale lubię się wyróżniać. Najbardziej lubię kolczyki, mam ich spooooro ^^ Nie podoba mi się teraz panująca moda na rurki + złoty pasek i takie brzydackie adidasy. Z rzepami :o
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: olek
Wysłany: 01-03-2008, 22:27
Sakura napisał/a:
Gdzie? ;O
<stara się wytłumaczyć>
Więęęęc... Sakurejszyn, nie znam nazw ulic, więc bezie tak...wiesz gdzie jest bar mleczny "Przysmak"? Po drodze jest jeszcze sklep z kapeluszami,a jeszcze dalej z gitarami ^^. To i idziesz tą uliczką w dół, potem przechodzisz przez ulicę, na rogu jest jakiś sklep z ciuchami dla dzieci... idziesz idziesz tą uliczką i jest. Taka mała galeryjka, czerwony szyld ma
Nie umiem inaczej, sori...
Nie wiem, ja się żywię w Caritasie lub w Em... (nie pamiętam, ten koło Dworca Zachodniego xD) Ten bar jest mi obcy, ale poszukam w necie, dzięki ;*
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
Na Pówiejskiej ;D
Wczoraj.
Mie pamietam nazwy sklepu.
Idac od strony browaru po lewej stronie
Deichman w M1 Takie fajne czerwone, żółte lub fioletowe, w kratkę itp itd ^^ Po przystępnych cenach.
Wysłany: 13-04-2008, 14:53
Kupiłam sobie w końcu trencz idealny, za 68 złotych, z lumpeksu.
Ale za to nienoszony, w moim rozmiarze, i to Marks and Spencera.
Fotkę zamieszczę chyba na blogu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum