Imię: olek
Wysłany: 24-02-2008, 15:06
Zalezy czy mi się chce czy nie.
Ostatnio poszłam na uczelnię w pidżamie, więc akurat makijaż to pikuś...
Jak zdążę rano to machnę oko i przejadę pędzlem po twarzy.
Przed chlaniem bardziej się staram ^^
No, maluję się. Zazwyczaj tylko jak gdzieś wychodzę, ale teraz to praktycznie cały czas. Fluid, puder, kredka do oczu, tusz, czasami jakiś neutralny cień do powiek. Nie lubię mieć niczego na ustach , więc nie maluję.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Dusz, podkład, puder, kredka, cień , szminka/błyszczyk, róż .. A po dwóch godzinach na słońcu wyglądam jakbym rano do lustra nie spojrzała xD Wszyystko spłyywa
Najlepsze w tej całej szopce jest to ze czy jestem wymalowana czy też nie .. Czuję się dobrze .. Lubię poprostu sam akt stania przed lustrem przez godzinę, malowania się, układania włosów..
_________________ "Trudno uwierzyć uwierz mi w to że ktoś kiedyś tutaj był, kto wielkie słowo, nazbyt wielkie.. kochał ją.."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum