Witam ostatnio zafascynowała mnie jazda na rolkach.. oczywiście jazda agresywna tj. w pewnym stopniu skeating strasznie mi sie to spodobało widzac znajomych jak jeżdżą oraz te filmiki na necie, po prostu perfekcja w wykonaniu młodych ludzi... jak widze jak małe łepki po 11 lat wymiatają po poręczach albo skaczą z 10 schodów robiąc przy tym Mute Grab 360.. no normalnie masakraaaa ja jeżdże aktualnie od niecałego miesiąca.. narazie rezultaty są marne ale mam nadzieje, że dojde w pewnym stopniu do perfekcji.. i dostałem kompletnego bzika na punkcie rolek, szyn, kółek, łożysk itp.. może ktoś z was tez jeździ?? a moim drugim zainteresowaniem jest muzyka.. muzyka jest moją zajawką życiowa po prostu kocham to, uwielbiam słuchać, robie HipHop sam pisze teksty i sam śpiewam.. co prawda bity "kradzione" bo sam próbowałem bit skleić no ale niezbyt wychodzi.. moze ktoś z forumowiczów sie bawi w sklejanie chętnie przesłucham oraz prosiłbym o ile taki ktoś jest aby mi skleił jakiś bit.. a wy robicie własną muzykę ))?? a tak apropo zajmuje sie juz muzyką 5 lat ;p a polazłem do szkoły informatycznej hehe.. Pozdrawiam ;p
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Mnie tez ostatnio wkreciły rolki wyczynowo, jezdze moze od tygodnia ...brat niedawno kupil rolki za 300 zl to nie pozwole, zeby sie marnowaly ogonie niezła jazda...tylko nie podobaja mi sie w tym sporcie czeste kontuzje xP...ja pracuje i nie moge co chwile miec L4 xP
_________________ `a nad nami latają garbate aniołki...'
Sorki wielkie za błędy i chaotyczność... A na temat czy HH sie rapuje?? Owszem.. ale na jedno wychodzi czy śpiewasz czy rapujesz ) ja mówię, że Robie HH, Śpiewam, rapuje, Gram )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum