moj kotek idzie do wo0jska w listopadzie, wiec ja to jeszcze zatesknie:( wiele wersji slyszalam, ale nie wiem ktora jest prawdziwa. Mozna w wojsku korzystac z komorki tak normalnie czy lepiej sie z nia kryc?
_________________ Do wszystkich kobiet mów tak, jakby¶ je kocha³, a do wszystkich mê¿czyzn tak, jakby ciê nudzili.
;( mój facet w³a¶nie jest w wojsku co do komórek chyba nie za bardzo wolno... wojsko podobno zmienia ludzie staja sie oschli, a ja za moim strasznie tesknie to dopiero niecaly miesiac;(
_________________ •oO• LoVe Is NoThiNg, NoThiNg Is All aNd All Is NoThiNg •Oo <you>
ktoska napisa³/a:
wojsko podobno zmienia ludzie staja sie oschl
Naprawde??
pierwsze s³yszê ze staj± siê oschli ;P
Szybko zleci..
chocia¿ patrze na opis mojej kol. to ona ju¿ ryczy po nocach a jej ch³opak jeszcze nie poszed³ jako¶ w pon. mia³ i¶æ o_O
Bo¿e..
Jaka ja siê sta³am nieczu³a
_________________ Nawet nie wiesz, ¿e wcale nie proszê o wiêcej ni¿ mo¿esz mi daæ.
Po prostu siê pojaw. Przemknij mi przez ¿ycie i daj do zrozumienia,¿e cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, ¿e prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Imiê: Anna
Wys³any: 09-02-2008, 16:08
ktoska napisa³/a:
my¶le ¿e ka¿dy facet powinien przez to przej¶æ.
Nie wiem sk±d taka my¶l. Mo¿esz uzasadniæ?
Super jest siê uczyæ jak skrêcaæ kark, gdzie w szyjê wbijaæ nó¿, by kto¶ umar³ w pó³ sekundy i nawet nie krzykn±³ itd.
ktoska napisa³/a:
my¶le ¿e ka¿dy facet powinien przez to przej¶æ.
Nie wiem sk±d taka my¶l. Mo¿esz uzasadniæ?
Super jest siê uczyæ jak skrêcaæ kark, gdzie w szyjê wbijaæ nó¿, by kto¶ umar³ w pó³ sekundy i nawet nie krzykn±³ itd.
Pewnie, ze wojsko ma swoje wady.
Ale Twoj argument jak dla mnie nie ma najmniejszego sensu.
Ano co z tego, ze tego ucza?
Przeciez to jest wojsko, ma Cie nauczyc jak walczyc z wrogiem na wypadek wojny, zebys mogl bronic swojej ojczyzny, rodziny, zebys mial jakies szanse w tej walce.
Przeciez jak ktos atakuje Twoja rodzine to nie bedziesz myslec o tym gdzie go uderzyc zeby czasem nie stala mu sie wieksza krzywda.
Nikt normalny wychodzac z wojska nie wykorzystuje tej wiedzy na napotkanych na swojej drodze ludzich
Zabic moze kazdy.
Ostatnio zmieniony przez kreska 09-02-2008, 18:41, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wiesz co, sama nie wiem, ch³opaki ledwo wychodz± ze szko³y, w g³owie maj± g³upoty i ucz± ich takich rzeczy.
A wiesz co ja mysle?
¯e dla takiego gów**rza po skzole co nie ma zawodu nie wzamierza sie dalej uczyc i nie wie co z soba zrobic wojsko jest czyms najlepszym co go moze spotkac.
Uczy dyscypliny.
Daje duze mozliowsci czlowiekowi bez przyszlosci. Mozesz zostac w wojsku z dobra pensja. Masz mozliwosc uczestniczyc nieodplatnie w roznego rodzaju kursach zawodowych, zdobyc prawo jazdy itd.
My¶le, ze taka osoba predzej by wpadla w zle srodowisko i bylaby sklonna popelnic przestepstwo mieszkajac dalej z rodzicami, pracujac bez wyksztalcenia za marne pieniadze, a popoludniami spotykajac sie z chlopakami na lawce z braku innego zajecia, niz uczac sie tego o czym we wczesniejszej wypowiedzi napisalas w wojsku.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum