Kto by chcial kto by nie chcial?
Ja nie lubie jak dziwczyna ma cos sztucznego, zastanawiam sie wtedy czy ona wogole nie jest sztuczna.Nic w tym fajnego i to wszystko widac 8)
Mi bliznę po złamaniu otwartym usuwali. A jak to nie wiem... w każdym razie nic nie widac.
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Ja tam bym sobie zafundowala odsysanie tluszczu... hehe... a tak szczerze to chyba nie dalabyms ie pociac... tak poprostu ze strachu...no a tluszcz zrzuce w inny sposob
a tak szczerze to chyba nie dalabyms ie pociac... tak poprostu ze strachu...
Ja ze strachu rowniez bym sie nie dala pociac, zreszta wszystko w moim ciele mi sie podoba, mojemu Ukochanemu takze, a to przeciez najwazniejsze! Samoakceptacja w pelni!
Mi niepodoba się w sobie wiele wiele rzeczy ... ale za nic nie zrobiłbym sobie operacji palstycznej , jadni są ładniejsi drudzy troche mniej ( ja naleze do tych ) , tak to jest .
Co innego jesli ktoś miał jakiś wypadek czy coś w tym rodzaju , tu do operacji plastycznych nic nie mam.
Ja nigdy nie miałam operacji plastycznej i raczej nie chce mieć :roll: Akceptuje siebie i to jest naważniejsze Żadnych zmian nie potrzebuje :grin: (przynajmniej na razie) 8)
Ja nidgy nie poddałbym się operacji plastycznej mającej na celu zlikwidowanie defektów mojego ciała. Mam na brzuchu bliznę, jakieś 25 cm, ale w życiu bym się jej nie pozbył. (będzie co wnuką opowiadać "dziadek walczył z 10 bandytami, 9 położył na łopatki, ale 1 mnie drasnął )
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Ra co popierasz bo teraz chyba nie wiem o co ci biega? Bo jeżeli popierasz wypowiedź Rudolfa, Solida i moją to coś z tobą nie tak bo my komentowaliśmy to:
Ra napisał/a:
ja miałem operację, tzn. to nawet nie operacja, miałem plastyke uszu, bo były odstające, teraz jest perfecto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum