Więc mam do was faceci pytanie podoba wam się sexowny makijaż u kobiety?? troche pudru,czarne długie rzęsy oraz usta pomalowane czerwoną szminką?? ja zwykle sie tak maluje więc skąd moje pytanie..mojemu chlopakowi to się podoba,ale chce wiedziec ogólnie, a czy podoba wam się tez jak dziewzcyna ubiera sie klasycznie a zarazem seksownie??np: biurowo żakiecik ,mini spódniczka do tego i sexowny makijaż?? co o tym sądzicie?? dziewczyny tez mogą sie wypodwiadac czy taki im sie podoba
To jakiś stereotyp, że jest seksowny. Dziewczyna może wyglądać seksownie i bez tych zbędnych dodatków. Osobiście lubię delikatne podkreślenie jej urody. Nie przepadam za tonami pudrów, fluidów, kremów, szminek czy cieniu do oczu.
Anitka napisał/a:
iurowo żakiecik ,mini spódniczka
Jakoś nie potrafię sobie tego razem wyobrazić.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
A ja tam bym wyszła w mini i szpilach, gdybym miała co pokazać. W sensie nogi.
a nie masz?
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Wysłany: 09-02-2008, 13:02
Anitka napisał/a:
biurowo żakiecik ,mini spódniczka do tego i sexowny makijaż?? co o tym sądzicie??
Pokaż mi o co Ci chodzi, bo trudno mi to sobie wyobrazić.
Czerwone usta, mini i szpilki- banalne, a ciągle działa na samców.
Pomijając mini, obie rzeczy czasem noszę. Trzeba jednak dobrać kolor tej czerwieni tak, by nie wyglądać jak panna lekkich obyczajów.
Wcale nie trzeba wiele i nie trzeba wszystkiego na raz (w sensie zestaw mini + szpilki + ostry makijaż) , by wyglądać seksownie.
Dla każdego seksowne jest (hm, powinno być) co innego.
Ale jak spojrzę na facetów wychowanych na Playboyu, to schemat bycia seksowną jest jeden- oni nieraz nie zdają sobie sprawy z tego jak wygląda prawdziwa kobieta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum