kreska, nie dziwie sie ze ten sezon zaliczasz do "udanych" itd ja o 04 i 05 tak myslalam.
Tu nie chodzi tylko to, ze jest udany bo mamy DMP.
Regulamin sie zmienil na korzysc druzyn znajdujacych sie pierwszej czworce, tam do samego konca sa niesamowite emocje. Przedostatnia druzyna wiadomo baraz, wiec tez duzo sie dzieje. A po srodku od zawsze byla pustka. Trudno na to jakos wplynac. Sezon zawsze bedzie sie wydawac malo atrakcyjny gdy druzyna uplasuje sie na 5-6 miejscu.
Co do nowego sezonu:
- sklad- prawie pelny, wiekszosc zawodnikow ma kontrakty podpisane, pavilc podpisze podczas meczy Uni w Chorwacji jak sam zapowiedzial, Adamsa podpis to tylko formalnosc, krajowi liderzy maja wazne kontrakty, z tego co wiem jeszcze jeden senior bedzie, a ze unia raczej nie szuka daleko, tylko wychowankow lub mieszkancow rejonu, to duzo osob obstawia Okoniewskiego
- stadion - inwestycje za inwestycjami, odbyl sie przetarg na remont wiezyczki sedziowskiej, telebim zadaszona trubuna
Co moge powiedziec.
Zapraszam na mecze do Leszna, IMP, oraz GP, troche sie bedzie dzialo
Tyz sie doczekac nie moge.. Nie wiem tylko jak bedzie z moim na zywo uczestnictwem w meczach...
Obaczym.
W kazdym razie sklad Sparty Atlasu nie wyglada zbyt pocieszajaco w porownaniu z sezonem ubieglym. No mam nadzieje, ze mimo wszytsko stana na wysokosci zadania i zaskocza fanow dobra foroma
A Unia Leszno ma najwiecej kibicow i najpelniejsze stadiony..Pewnie dlatego dostała SGP Europy. W sensie Leszno.
Zbytnio się nie interesuję tym sportem ale z racji tego że jeździ tam mój znajomy więc napiszę słowo którego boją się kibice drużyn przeciwnych WŁÓKNIARZ !!
Odwlekamy ten wyrok na Was ale i tak przy najbliższej okazji skopiemy Wam dupsko
Zobaczymy wieczorem wygra najlepszy
HEJ HEJ UNIA MISTRZ!!!
[ Dodano: 29-09-2008, 06:48 ]
He he i kto komu dupsko skopałmaster_snake, ?
MISTRZ JEST TYLKO JEDEN - UNIA LESZNO!!!!!!!!!!
Nawet Waszych kibiców nie było słychać na stadionie, przynajmniej nie tak bardzo jak Naszych
Cicho. No muszę przyznać że się Wam udało ale za rok już nie będziecie się mieli z czego cieszyć chyba że po tym sezonie sponsorzy będą mieć w dupie Włókniarz wtedy to zmienia postać rzeczy
A już myślałam, że nie odpiszesz. Tak kombinowaliscie z tym meczem, jak to napisałeś "odwlekaliscie wyrok" i sami wpadliście w swój dołek, który wczesniej wykopaliście (a raczej go nie poprawiliście) wtedy Richardson by w szpitalu nie leżał...a nawet gdyby nie doszło do tego wypadku to i tak byśmy z "medalikami" wygrali-nie powiem było by ciężej ale i tak FINAŁ BYŁBY NASZ!!!
LEE WRACAJ DO ZDROWIA
[ Dodano: 05-10-2008, 20:20 ]
master_snake napisał/a:
chyba że po tym sezonie sponsorzy będą mieć w dupie Włókniarz wtedy to zmienia postać rzeczy
Po tym dzisiejszym meczu to "chyba" zmieni się w "napewno"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum