Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
co myślicie o swoich wychowawcach ??
Autor Wiadomość
jakkolwiek 
+++++

Ostrzeżeń:
 1/5/10
Wysłany: 30-01-2008, 15:28   

Moja pierwsza wychowawczyni z podstawówki byla świetna. Pamiętam, że wszystkie dziewczyny podczas przerw rzucały się na nią i przytulały na korytarzach :P Umiała nasz czegoś nauczyć, sporo wymagała, a przy tym miała świetne podejście do dzieci. Kolejna wychowawczyni z podstawowki była nie do końca normalna- wrzeszczała strasznie na wszystkich, w całej szkole było ją zawsze słychać :P Ale przynajmniej mnie lubiła :P Kolejna była straszna- miała jedną ulubienicę w klasie (znala dobrze jej mamę) a innych nie znosiła. Też sie na nas darła. Zła kobieta. I miała twarz spaloną na solarium. I brzydkie paznokcie :P

Wychowawczyni z gimnazjium była taka normalna. Denerwowała się strasznie wyczynami chłopaków, nie bardzio umiała sobie z nami poradzić. Ale czasami jezdziła z nami na wyciesczki. Dało się z nią dogadać.

Wychowawczyni z lo była strasznie nadopiekuńcza. Pamiętam, jak kiedyś wyjechaliśmy na wycieczkę i chcielismy isc do jakiegos centruch handlowego, to powiedziała, że ok. Na iejscu okazało się, że mamy pół godziny czasu na zakupy. Na odchodzne usłyszeliśmy, że się o nas matrwi, żebysmy sie nie pogubili, bo to centrum takie wielkie jest. I jak ktoś sie boi to moze z nią iść :D

Znak zodiaku: strzelec

yoopi 

Wysłany: 07-02-2008, 19:12   

Jest w porządku, nie można jej nic zarzucić.

dkf 
Administrator

Imię: Agnieszka
Wysłany: 07-02-2008, 21:54   

Prawie w ogóle jej nie widuje, bo uczy nas chemii, a w tym roku już jej nie mamy, wiec zostaje tylko 1 godz wychowawczej w poniedziałek na 1 lekcji, na która docieram tylko jak mam zanieść usprawiedliwienia.
Ogólnie jest roztrzepana i mało co umie załatwić, ale na wiele nam pozwala i przeważnie stoi po naszej stronie.

Znak zodiaku: strzelec

wookaszek 
Przyjaciel

Imię: Łukasz
Wysłany: 08-02-2008, 09:41   

Mój to idi***, na każdej lekcji wychowawczej wzdycha ile to dla nas zrobił, ze nie ma już teraz siły na nas, nie będzie dzwonił nigdzie, prosił nauczycieli o ponowne terminy popraw sprawdzianów etc. W rzeczywistości nie zrobił nic : ) wszystko sami załatwiamy. W czwartek na wychowawczej ponoć (mówie ponoć, bo mnie nie było) stwierdził, ze rezygnuje i odda nas jako klase pod wychowawcze skrzydła typa z angola. Brak słów ^^
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
  Znak zodiaku: bliznieta

pavlitto 
**

Imię: Paweł
Wysłany: 08-02-2008, 16:32   

Moja wychowawczyni uczy naszą klasę języka rosyjskiego, widujemy się 3x tygodniowo. Nie mogę zaprzeczyć, że jest jedną z dłużej pracujących w liceum i konsekwentną.

Znak zodiaku: panna

labanda 
Przyjaciel
nadszyszkownik

Wysłany: 10-02-2008, 22:20   

Bardzo dobrą miałam wych. w podstawówce w klasach od 4 do 6. Świetna kobieta. W pierwszej gim... no właśnie xD była to kobieta, która juz dwano powinna odejść na emeryture, cały czas i wciąż wstawiała nagany nawet za oddychanie. Było smiiesznie :) . W następnej klasie natomiast trafiła mi się najlepsza wychowawczyni z możliwych. Uczyła angielskiego. Miała z nami niesamowity kontakt i z najgorszej w szkole klasy nagle wylądowaliśmy n apierwsze miejsce. najlepsza średnia, najlepsze zachowanie, najbardziej lubiani przez nauczycieli, no wszystko naj :) . W trzeciej klasienatomiast przejęlanas pewna polinista, która nie potrafiła nic zorganizować (NIC), niesprawiedliwie oceniała, byla bardzo niesympatyczna. W liceum znowu trafiła mi się kobieta, która widzi tylko i wyłącznie lizusów,a reszty klasy nawet nie słucha. bardzo to niemiłe, bardzo, bo czuje sie taka nieddostrzegana, taka... :)

Znak zodiaku: lew

Żelowa 
tnemarepmet

Imię: Aneta
Wysłany: 12-02-2008, 15:53   

Moja aktualna wychowawczyni jest po prostu rewelacyjna. Spoko kobitka. Uczniowie czują do niej respekt, ale też wiedzą, że za drobny żarcik nie będzie wyzywać, a nawet sama się pośmieje. Krzyczy, w słusznych sprawach, ale potrafi się też śmiać :)
To jest po prostu taka RÓWNA kobietka, że ;) Widać, że jest oddana nam, jako klasie i że nie ma nas w du***.
Jeszcze ja i moja koleżanka czasem gadamy z nią na osobności to mogłymyśmy jej nawet powiedzieć o swoich chlopakach, problemach osobistych, a ona może nam się wyżalić na leniwego mężusia.
Dba o nas i o nasza sale. Przypomina o akcach "zbieraj puszkę" i sama bardzooo się troszczy o to, abyśmy byli naj ;)
Genialna osoba.

Znak zodiaku: wodnik

Schiza009 
Przyjaciel
Maurice

Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Ostrzeżeń:
 1/5/10
Wysłany: 18-02-2008, 22:08   

Nie przepadam.
Zmienili mi wychowawcę w klasie maturalnej.

Hakan 
*
Zagubiony..

Imię: Łukasz
Wysłany: 21-03-2008, 18:44   

Co ja myślę o swoim wychowacy ?? No cóż, albo ta kobieta ma jakieś problemy w domu i próbuje je wyładowywać na nas w szkole albo po prostu ma bardzo zmienny humor. Gdy ma dobry humor lekcje Niemieckiego ( bo właśnie tego przedmiotu uczy ) są bardzo przyjemne, gdy jednak jest w złym nastroju czasami mam kartkówkę, publiczne ośmieszenie pod tablicą i kose z pracy na lekcji na jednych zajęciach.
Ogniem i mieczem, jakby napisał Sienkiewicz..

Znak zodiaku: skorpion

luxier 
*
JuventusFan

Wysłany: 09-04-2008, 01:26   

Nie no moj gosciu spoko koles.. Uczy informatycznych przedmiotow i czasem sie mota, jako wychowawca solidny i na luzie :D pozartuje z nami porzuca kredaw nas itp :D

Numeron 
**
Demon

Imię: Dawid
Wysłany: 09-04-2008, 01:31   

zalezy ktora: podstawowka 1-3 totalny sajgon, 4-7 byla swiatna normalnie az zal ze ja zawiadolem, 8 nie mam slow na ta malpe\
licum:1 swietna kobieta, nadal z nia utrzymuje konkatk, mamy wspolne tematy, wspominamy liceum heh 2-4 nie najgorsza ale nie najlepsza srednia byla ale zawsze w porzadku wiec pretensji nie mam:)

Znak zodiaku: baran

xbartxxx 
**

Ostrzeżeń:
 2/5/10
Wysłany: 02-09-2008, 22:23   

ja na swojego wychowawce nie nazekalem
  Znak zodiaku: rak

paradies 
Alles ist Unsinn!

Imię: Katarzyna
Ostrzeżeń:
 2/5/10
Wysłany: 03-09-2008, 07:45   

moj wychowawca ktorego mam teraz (juz od 3 lat,ten sam) nawet go lubie,choc czasami gra mi na nerwach,zawsze straszy ze bedzie pytal z bioliogii albo poobniża oceny z wf a i tak mam zawsze 5 :D w sumie nie jest taki zły,mogla trafic na gorszego...
"My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "

Trunky 

Wysłany: 03-09-2008, 08:45   

Nic nie myślę, oprócz tego że ma z nami godz. wych. to nic mnie nie uczy. Prawie jej nie znam.

T20

Wysłany: 04-09-2008, 21:18   

Tragedia, po ponad roku nadal myli imienia osób z klasy, nie potrafi niczego załatwić. Nie zna nas, a ocenia.

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu