Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
co myślicie o swoich wychowawcach ??
Autor Wiadomość
jakkolwiek 
+++++

Ostrzeżeń:
 3/5/10
Wysłany: 30-01-2008, 15:28   

Moja pierwsza wychowawczyni z podstawówki byla świetna. Pamiętam, że wszystkie dziewczyny podczas przerw rzucały się na nią i przytulały na korytarzach :P Umiała nasz czegoś nauczyć, sporo wymagała, a przy tym miała świetne podejście do dzieci. Kolejna wychowawczyni z podstawowki była nie do końca normalna- wrzeszczała strasznie na wszystkich, w całej szkole było ją zawsze słychać :P Ale przynajmniej mnie lubiła :P Kolejna była straszna- miała jedną ulubienicę w klasie (znala dobrze jej mamę) a innych nie znosiła. Też sie na nas darła. Zła kobieta. I miała twarz spaloną na solarium. I brzydkie paznokcie :P

Wychowawczyni z gimnazjium była taka normalna. Denerwowała się strasznie wyczynami chłopaków, nie bardzio umiała sobie z nami poradzić. Ale czasami jezdziła z nami na wyciesczki. Dało się z nią dogadać.

Wychowawczyni z lo była strasznie nadopiekuńcza. Pamiętam, jak kiedyś wyjechaliśmy na wycieczkę i chcielismy isc do jakiegos centruch handlowego, to powiedziała, że ok. Na iejscu okazało się, że mamy pół godziny czasu na zakupy. Na odchodzne usłyszeliśmy, że się o nas matrwi, żebysmy sie nie pogubili, bo to centrum takie wielkie jest. I jak ktoś sie boi to moze z nią iść :D

Znak zodiaku: strzelec

yoopi 

Wysłany: 07-02-2008, 19:12   

Jest w porządku, nie można jej nic zarzucić.

dkf 
Administrator

Imię: Agnieszka
Wysłany: 07-02-2008, 21:54   

Prawie w ogóle jej nie widuje, bo uczy nas chemii, a w tym roku już jej nie mamy, wiec zostaje tylko 1 godz wychowawczej w poniedziałek na 1 lekcji, na która docieram tylko jak mam zanieść usprawiedliwienia.
Ogólnie jest roztrzepana i mało co umie załatwić, ale na wiele nam pozwala i przeważnie stoi po naszej stronie.

Znak zodiaku: strzelec

wookaszek 
Przyjaciel

Imię: Łukasz
Wysłany: 08-02-2008, 09:41   

Mój to idi***, na każdej lekcji wychowawczej wzdycha ile to dla nas zrobił, ze nie ma już teraz siły na nas, nie będzie dzwonił nigdzie, prosił nauczycieli o ponowne terminy popraw sprawdzianów etc. W rzeczywistości nie zrobił nic : ) wszystko sami załatwiamy. W czwartek na wychowawczej ponoć (mówie ponoć, bo mnie nie było) stwierdził, ze rezygnuje i odda nas jako klase pod wychowawcze skrzydła typa z angola. Brak słów ^^
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
  Znak zodiaku: bliznieta

pavlitto 
**

Imię: Paweł
Wysłany: 08-02-2008, 16:32   

Moja wychowawczyni uczy naszą klasę języka rosyjskiego, widujemy się 3x tygodniowo. Nie mogę zaprzeczyć, że jest jedną z dłużej pracujących w liceum i konsekwentną.

Znak zodiaku: panna

[P]labanda 
Przyjaciel
nadszyszkownik

Wysłany: 10-02-2008, 22:20   

Bardzo dobrą miałam wych. w podstawówce w klasach od 4 do 6. Świetna kobieta. W pierwszej gim... no właśnie xD była to kobieta, która juz dwano powinna odejść na emeryture, cały czas i wciąż wstawiała nagany nawet za oddychanie. Było smiiesznie :) . W następnej klasie natomiast trafiła mi się najlepsza wychowawczyni z możliwych. Uczyła angielskiego. Miała z nami niesamowity kontakt i z najgorszej w szkole klasy nagle wylądowaliśmy n apierwsze miejsce. najlepsza średnia, najlepsze zachowanie, najbardziej lubiani przez nauczycieli, no wszystko naj :) . W trzeciej klasienatomiast przejęlanas pewna polinista, która nie potrafiła nic zorganizować (NIC), niesprawiedliwie oceniała, byla bardzo niesympatyczna. W liceum znowu trafiła mi się kobieta, która widzi tylko i wyłącznie lizusów,a reszty klasy nawet nie słucha. bardzo to niemiłe, bardzo, bo czuje sie taka nieddostrzegana, taka... :)

Znak zodiaku: lew

Żelowa 
tnemarepmet

Imię: Aneta
Wysłany: 12-02-2008, 15:53   

Moja aktualna wychowawczyni jest po prostu rewelacyjna. Spoko kobitka. Uczniowie czują do niej respekt, ale też wiedzą, że za drobny żarcik nie będzie wyzywać, a nawet sama się pośmieje. Krzyczy, w słusznych sprawach, ale potrafi się też śmiać :)
To jest po prostu taka RÓWNA kobietka, że ;) Widać, że jest oddana nam, jako klasie i że nie ma nas w du***.
Jeszcze ja i moja koleżanka czasem gadamy z nią na osobności to mogłymyśmy jej nawet powiedzieć o swoich chlopakach, problemach osobistych, a ona może nam się wyżalić na leniwego mężusia.
Dba o nas i o nasza sale. Przypomina o akcach "zbieraj puszkę" i sama bardzooo się troszczy o to, abyśmy byli naj ;)
Genialna osoba.

Znak zodiaku: wodnik

[P]Schiza009 
Przyjaciel
Maurice

Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Wysłany: 18-02-2008, 22:08   

Nie przepadam.
Zmienili mi wychowawcę w klasie maturalnej.

Hakan 
*
Zagubiony..

Imię: Łukasz
Wysłany: 21-03-2008, 18:44   

Co ja myślę o swoim wychowacy ?? No cóż, albo ta kobieta ma jakieś problemy w domu i próbuje je wyładowywać na nas w szkole albo po prostu ma bardzo zmienny humor. Gdy ma dobry humor lekcje Niemieckiego ( bo właśnie tego przedmiotu uczy ) są bardzo przyjemne, gdy jednak jest w złym nastroju czasami mam kartkówkę, publiczne ośmieszenie pod tablicą i kose z pracy na lekcji na jednych zajęciach.
Ogniem i mieczem, jakby napisał Sienkiewicz..

Znak zodiaku: skorpion

luxier 
*
JuventusFan

Wysłany: 09-04-2008, 01:26   

Nie no moj gosciu spoko koles.. Uczy informatycznych przedmiotow i czasem sie mota, jako wychowawca solidny i na luzie :D pozartuje z nami porzuca kredaw nas itp :D

Numeron 
**
Demon

Imię: Dawid
Wysłany: 09-04-2008, 01:31   

zalezy ktora: podstawowka 1-3 totalny sajgon, 4-7 byla swiatna normalnie az zal ze ja zawiadolem, 8 nie mam slow na ta malpe\
licum:1 swietna kobieta, nadal z nia utrzymuje konkatk, mamy wspolne tematy, wspominamy liceum heh 2-4 nie najgorsza ale nie najlepsza srednia byla ale zawsze w porzadku wiec pretensji nie mam:)

Znak zodiaku: baran

xbartxxx 
*

Wysłany: 02-09-2008, 22:23   

ja na swojego wychowawce nie nazekalem

paradies 
Jetz oder Nie!

Imię: Kasia
Wysłany: 03-09-2008, 07:45   

moj wychowawca ktorego mam teraz (juz od 3 lat,ten sam) nawet go lubie,choc czasami gra mi na nerwach,zawsze straszy ze bedzie pytal z bioliogii albo poobniża oceny z wf a i tak mam zawsze 5 :D w sumie nie jest taki zły,mogla trafic na gorszego...

Trunky 

Wysłany: 03-09-2008, 08:45   

Nic nie myślę, oprócz tego że ma z nami godz. wych. to nic mnie nie uczy. Prawie jej nie znam.
  Znak zodiaku: baran

T20

Wysłany: 04-09-2008, 21:18   

Tragedia, po ponad roku nadal myli imienia osób z klasy, nie potrafi niczego załatwić. Nie zna nas, a ocenia.

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu