Wysłany: 06-02-2008, 11:13 "kac' objawiający się bólem kolan xD
Więc spać mi nie daje jednak kwestia: Często [prawie zawsze] jak popije, dnia następnego bolą mnie kolana. Czasem poszumi w głowie- normalne. Ale czy owe picie alkoholu ma jakiś związek z bólem tych kolan? Bolą mnie nawet, gdy siedzę w domu, w pubie, nigdzie nie biegam, nie uderze się, nikt mnie nie kopnie, nie tańczę. Czy ktoś widzi powiązania jakieś? ; >
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Ej! Mnie też. Jak bardzo popiję to mnie bolą, nie muszę czekać na drugi dzień. Zawsze myślałam, że to zbieg okoliczności i jestem jak stary góral przepowiadający pogodę.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
No ja na początku też myślałem, że to jakieś nieporozumienie, że moze nie pamiętam, gdzie leżałem i ile razy i stąd te bóle , ale to nie jest to, bo ostatnio nigdzie od kumpla nie wychodziłem, a rano się obudziłem z bólem kolana lewego o.O
Moze macie jakis problem z krazeniem?
Alko rozszerza zyly i moze cos nie tak z przeplywem zyl. Aczkowliek srednio mi to brzmi. Ja to bym z ciekaowsci do lekarza poszla zapytac.
Tyle, ze mnie kolana nigdy nie bola...
O lekarzu nawet nie myślałem, ale sięgnę jeszcze do jakiejś lektury.
Erill napisał/a:
Moze macie jakis problem z krazeniem?
To by było możliwe nawet. W obecnym wieku często takie problemy występują, związane są z rozwojem naszego organizmu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum