Source napisał/a:
9/10 dziewczyn na pytanie "zrobisz mi loda" odpowiada "Tu i teraz?".
To zdanie jest na poważnie?
Mam cichą nadzieje ze nie o_O
w życiu bym tak nie odpowiedziała o_O
I nawet nie widze żadnej dziewczyny na tym forum która by tak odpowiedziała..
Albo on ma dziwne pojecie o kobietach albo się szlaja po jakiś nocnych klubach
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
Nie wiadomo na kogo się trafi nawet bez takiej rozmowy. Jeśli oczywiście chodzi o ewentualność, że ja później powiem, że żartowałam, a facet mnie zgwałci. Może to zrobić również bez pytania mnie czy zrobię mu loda.
Omg.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Listopad, Wrocław, przystanek tramwajowy. Jakaś dziewczyna wpie**** loda. Podbija jakiś koleś z tekstem "daj polizać"
-"dała bym ale nie chce mi się majtek ściągać" - powiedziane z pełną powagą.
Cały przystanek leży.
Takie sytuacje można mnożyć. Wydaje się to po części nie realne, ale jak już kiedyś gdzieś mówiłem, 30% zagadanych na ulicy kobiet zgadza się na sex.
kamasutra napisał/a:
w życiu bym tak nie odpowiedziała o_O
Jasne, że Ty nie, jesteś dziewicą, a ni Ci na myśl takie zbereźne zabawy nie przyjdą. Wynik często zależy od ankietowanych. Jeżeli by się uprzeć można osiągnąć wynik 100 jak i 0%, można uderzać do zakonnic, albo do pań na autostradzie.
Imię: Anna
Wysłany: 04-02-2008, 17:12
Source napisał/a:
Jakaś dziewczyna wpie**** loda. Podbija jakiś koleś z tekstem "daj polizać"
-"dała bym ale nie chce mi się majtek ściągać" - powiedziane z pełną powagą.
To chyba po prostu Poczucie Humoru na Niezwykle Wysokim Poziomie.
Na pewno nie ma dużo dziewczyn, które powiedziałyby tak na serio.
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
nie chce mi się zakładać nowego tematu lecz dziewczyny mam do Was pytanie. Idzie np na dyskotekę by kogoś poznać jakiegoś chłopaka, tańczycie i któryś się Wam spodobał to co robicie? idziecie tańczyć w pobliżu jego, czy wcale nie dajecie mu do zrozumienia że się nim interesujesz? dajesz jakieś sygnały np spoglądasz na jego i się uśmiechasz?
Sorki za durne pytanie, mam po prostu moralniaka po imprezie, wkurzony jestem na siebie za moją głupotę
Wam spodobał to co robicie? idziecie tańczyć w pobliżu jego, czy wcale nie dajecie mu do zrozumienia że się nim interesujesz? dajesz jakieś sygnały np spoglądasz na jego i się uśmiechasz?
Jak wszędzie zależy od dziewczyny. Są ciche myszki, które od razu chowają się kącie - "bo ja na niego nie zasługuje, jak mi to przyszło do głowy". Najczęściej ostatnio trafiam na perfidne zwracanie na siebie uwagi. Fajna sprawa dostać szpilą w łydkę. Zazwyczaj jest to zalotne spojrzenie+szeroki uśmiech. Przeczytaj sobie jakąś książką o BL, np Desmonda Morisa-Zachowania Intymne.
Moim zdaniem jeżeli dziewczyny wykazują choc trochę zainteresowania, a ty tego nie zauwazasz to one już wiecej nie sprubują. Jednak twoim zdaniem jest wywniskowanie czy dziewczyna jest tobą zainteresowana czy nie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum