Zrobić maszynkę? Powodzenia.
Domowymi sposobami tatuaż zrobisz co najwyżej igłą i tuszem. (Dzieci nie róbcie tego w domu)
Pomijając to, że potrzebne jest wyczucie i pewna ręka ... Przydaje się tez talent.
Jak już chcesz sie bawić to:
http://allegro.pl/search....1&category=1445
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Imię: Albert Fish
Wysłany: 16-01-2008, 17:26
dkf napisał/a:
Wydawało mi sie ze tatuaze robi się jedynie w studiu
Ciekawe... a alkohol robi sie tylko w sterylnych gorzelniach?
Mój kolega ostatnio wydziarał sobie małego smoczka na ramieniu, w studiu, i zabulił 450zł. A inny za wytatuowanie połowy pleców dał litr wódki. Bardziej opłacalne moim zdaniem. Ale trzeba trafić na kogoś kto sie na tym naprawdę zna, nie polecam robienia tego samemu, albo u jakiegoś fuszera.
Imię: Karol
Wysłany: 16-01-2008, 20:10
da sie zrobic pistolet maszynowy w domu to i taka maszynke sie da pytanie jest o sens ...To samo zrobisz igla i tuszem , ino zajmie to troche czasu i dosc duzo bolu ale ,jak masz sporo czasu i pewna reke to rob ... Tylko pamietaj to sie nigdy nie zmyje juz
ja nigdzie nie napisałem że będę się tatuował po prostu mojemu kumplowi szkoda kasy na tatuaż w studio a ja mam trochę wprawy więc coś mogę mu wydziergać (miałem kiedyś maszynkę kupiłem w studiu tatuaży bo zmieniali sprzęt na nowy a stary za grosze sprzedawali)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum