Nie wiem czy był o tym temat, jak był to mnie to i tak wali.
No więc jesteście uzależnieni od słodyczy ?
Od jakich ?
Kradniecie by mieć na słodycze czy może oddajecie sie na dworcu centralnym ?
Czekam na inteligentne wypowiedzi (coś jak "odliczanka").
Jestem uzależniona od słodyczy, ale walczę z tym nałogiem najgorzej jest, kiedy przyjeżdżam do domu i w szufladzie jest zapas słodyczy, nie potrafię się opanować. Ale jak wracam, nie jem praktycznie w ogóle słodkości, bo jestem sknera i szkoda mi mojej kasy Uwielbiam czekoladę z orzechami lub bakaliową i snickersy!!
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Imię: Ola
Wysłany: 13-01-2008, 13:47
Słodycze jadam tylko wtedy jeśli rodzice coś kupią, nigdy nie wydaję swojej kasy bo mi szkoda, ale ostatnio uzależniłam się od kawowych cukierków copiko, na które codziennie przeznaczam 1 zł.
Tak, zdecydowanie jestem uzależniona od słodyczy...ale nie ograniczam się do jednego rodzaju...mam sezonowe uzależnienia od różnych rzeczy....teraz na przykład są to cukierki toffi z nadzieniem czekoladowym....przed nimi były batony corny z żurawiną...uwielbiam testować nowości
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Uwielbiam slodycze. A jesli chodzi o jakies konkretne nazwy to ja mam fazy u siebie na jakies smakolyki. Przez caly grudzien zjadalam zastraszajaca ilosc Milky Waya. Tak po 3 dziennie ;P Wczesniej byl Mars ale jako, ze jest okrutnie slodki to jeden byl in off.
Teraz zajadam duza ilosc michalkow zamkowych
Lubie tez 3 bita, ktorego kiedys przestalam jesc jako postanowienie wielkopostne bo kupowalam codziennie jednego ^^.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum