To była sarkastyczna wypowiedź mająca na celu ukazanie tego, jak często kobiety robią z mężczyzn osobników drugiej, albo i trzeciej kategorii, którzy pozostają na etapie pięcioletniego dziecka do końca swoich dni, wg tychże bab, dla których ta wyolbrzymiona niedojrzałość jest wytłumaczeniem wszystkich problemów z facetami. Obraził się? - bo późno dojrzewa. Wolał wyjść na piwo z kumplem niż z kobitą do kina? - bo nie dojrzał. Nie kupił kwiata na dzień kobiet? - nie dojrzał. Nie zamknął sedesu? - nie dojrzał. Mecz ogląda? - nie dojrzał.
Do wyrzygania.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Wysłany: 11-01-2008, 11:11
Alicja napisał/a:
To była sarkastyczna wypowiedź mająca na celu ukazanie tego, jak często kobiety robią z mężczyzn osobników drugiej, albo i trzeciej kategorii, którzy pozostają na etapie pięcioletniego dziecka do końca swoich dni, wg tychże bab, dla których ta wyolbrzymiona niedojrzałość jest wytłumaczeniem wszystkich problemów z facetami. Obraził się? - bo późno dojrzewa. Wolał wyjść na piwo z kumplem niż z kobitą do kina? - bo nie dojrzał. Nie kupił kwiata na dzień kobiet? - nie dojrzał. Nie zamknął sedesu? - nie dojrzał. Mecz ogląda? - nie dojrzał.
kocham Cie i chce mieć z Tobą dziecko.
Nie chcialabym miec teraz mlodszego faceta. Ze względów fizyczno-psychicznych z naciskiem na to pierwsze i uwzględnieniem tego drugiego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum