Ja mam 14 lat i tylko 150 cm wzrostu. Nie rosną mi jeszcze piersi i wogóle nie dorastam. Boję się że juz tak zostanie:(:( Bardzo się wyróżniam od innych dziewczyn. Co mam zrobić?? pomóżcie
Imię: Magda
Wiek: 16 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 103 Skąd: tyle hałasu
Wysłany: 06-09-2008, 16:35
xxxmyszkaxxx napisał/a:
Ja mam 14 lat i tylko 150 cm wzrostu. Nie rosną mi jeszcze piersi i wogóle nie dorastam. Boję się że juz tak zostanie:(:( Bardzo się wyróżniam od innych dziewczyn.
Twój organizm jeszcze się rozwija bo jesteś jeszcze młoda [tak jak ja xD] ale jeśli do 16-18 roku życia to się nie zmieni to idź do lekarza
_________________ Już serce
zaczęło się żywiej to nam sie nie śniło
coś sie zaczęło a coś się skończyło
zaczarowana bajka bez końca
niech trwa...
Wysłany: 06-09-2008, 17:14
No to spokojnie poczekaj i przestań się zadręczać - spokojnie jeszcze urośniesz, wzdłuż i wszerz - przynajmniej kilka cm, bo nie wiem jak wysocy są Twoi rodzice albo rodzeństwo.
Poczekam jeszcze 2 lata jak nic się nie zmieni to pójdę do lekarza.
zmieni sie napewno ja w twoim wieku tez nie mialam jeszcze okresu(dostalam dopiero w gimnazjum) piersi tez prawie nie miałam,i nie bylam wysoka,moze troche wieksza niz ty w tej chwili,a teraz mam ok 170 wiec sie nic nie martw nie dlugo wszystko zacznie sie zmieniac
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum