Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kamasutra
11-03-2008, 19:07
Presja klasy na zakonczenie związku
Autor Wiadomość
CzarnY 
*
www.Karmar.fotka.pl

Imię: Karol
Wysłany: 01-01-2008, 15:37   Presja klasy na zakonczenie związku

Chodzę z dziewczyną z klasy, ale tylko, dlatego że klasa wypiera na mnie presje prawdą jest jednak, że sam zacząłem z nią chodzić, ale myślałem ze to będzie miało sens po niedługim czasie okazało się, że to niema sensu, ale nie mogę z nią zerwać, ponieważ klasa wywiera na mnie presje, że nie mogę z nią zerwać, bo większości klasy obuci się przeciwko mnie pomórzcie, co mam zrobić będę chodził z nimi do klasy jeszcze półtora roku i nie chce mieć ich wszystkich przeciwko a niewiedze dalszej przyszłości z dziewczyną, z którą teraz chodzę (w tym przypadku słowo „przyszłość” oznacza Najbliższe dni czy tygodnie a nie przyszłoś w sensie małżeństwa itp.)

Znak zodiaku: lew

Darn 
Zasłużeni

Wysłany: 01-01-2008, 16:52   

CzarnY napisał/a:
ponieważ klasa wywiera na mnie presje, że nie mogę z nią zerwać, bo większości klasy obuci się przeciwko mnie pomórzcie

O lol. To jest dopiero zabawne.

Męcz się w nieudanym związku tylko dlatego, że boisz się, że jakieś głąby nie będą się do Ciebie odzywać.

CzarnY 
*
www.Karmar.fotka.pl

Wysłany: 01-01-2008, 16:57   nie o to chodzi

nie o to chodzi połowa klasy niebedzie się do mnie odzywała przez ółtora roku

[ Dodano: 01-01-2008, 17:01 ]
a karolina bo tak ma na imie moja dziewczyna zmowy się rozwyje i wszyscy będą po mnie jechac że się zmienilem ze kiedyś bylem inny

Darn 
Zasłużeni

Wysłany: 01-01-2008, 17:10   

Matko, mózg mi nie chodzi.

Boisz się tego, że będą jechać? Że ktoś Ci powie, że się zmieniłeś? Zmieniłeś, bo co? Bo nie chcesz być w nieudanym związku? To głupie. Twoja klasa zachowuje się jak banda gówniarzy.

Erill 
Moderator
Zapracowana kobietka

Imię: Gabi
Wysłany: 01-01-2008, 17:12   

Nie no kaman, bedziesz sie meczyl z laska ktora Cie nie kreci bo sie boisz ze ludzie sie do Ciebie nie odezwa? Jak maja swoje mozgi to sie odezwa. A jak nie to bedziesz weidzial z jakimi debilami masz do czynienia.
Kazdy moze zmienic zdanie na temat partnera. Kufa no slubu przeciez nie braliscie... :/

http://pleciony.blog.onet.pl/

Znak zodiaku: baran

**MJ** 
Moderator
martini bianco

Wysłany: 01-01-2008, 17:12   

CzarnY napisał/a:
nie o to chodzi połowa klasy niebedzie się do mnie odzywała przez ółtora roku
pieprzysz, przejdzie im po tygodniu. Btw, masz 16 lat czyli jesteś w liceum, prawda? Takie sytuacje zdarzają się raczej w podstawówce.
CzarnY, nie masz jakis zaburzen postrzegania wartości i priorytetów? Jeśli pozwolisz innym kierować swoim zyciem pozniej nie odzyskasz kontroli tak latwo.
Po pierwsze zastanów się czy jesli ktos naprawde cie lubi przestanie sie do ciebie odzywac tylko dlatego ze zerwiesz z dziewczyna. Po drugie pomysl ze jesli tak sie stanie bedzie to oznaczalo ze tak naprawde nigdynie lubili ciebie tylko ją, więc nic się nie zmieni. Po trzecie zostanie ci jeszcze druga połowa klasy. Po czwarte pokaż trochę jaj :|

[ Dodano: 01-01-2008, 17:14 ]
Darn napisał/a:
Twoja klasa zachowuje się jak banda gówniarzy.
Nie bardzo, to on zachowuje sie jak gówniarz, ludzie wykorzystują słabości, a z takiej niedojrzałości? naiwności? głupoty? trudno się nie śmiać. Nie wiemy jak zachowa się jego klasa, może to tylko jego wyobrazenie

http://moksa.blox.pl/html
  Znak zodiaku: panna

[P]ania543 
Przyjaciel
na Klasyku gram.. :)

Imię: Ania
Wysłany: 01-01-2008, 17:19   

Matko moja.. chłopaku nie staraj się tak z tymi przecinkami bo to się kupy ni dupy nie 3ma. 5 minut szyfrowałam Twojego posta :D . Poza tym bym się popłakała nad ortografią.. już mi łezka leci.. :(

A co do Twojego problemu, to kichać tą klasę. Skoro tacy "przyjaciele" co ZMUSZAJĄ <choć nie wiem jak to w ogóle jest możliwe, że pozwalasz sobie narzucać ich wolę o.O> do bycia z tą dziewczyną.

Zielono mi :D !

Znak zodiaku: ryby

CzarnY 
*
www.Karmar.fotka.pl

Wysłany: 01-01-2008, 17:28   odp dla **MJ**

To byś się zdziwił **MJ** oni są jak mafia (oczywiście ta połowa i kilka osób z innych klas,)ale masz racja jeszcze jest druga polowa, dzięki że pomnie pojechałeś i za to, że wytłuściłeś moje słabe strony niby o nich wiedziałem, ale musiał mi to chyba ktoś powiedzieć dzięki za pomoc

[P]ania543 
Przyjaciel
na Klasyku gram.. :)

Imię: Ania
Wysłany: 01-01-2008, 17:32   

***MJ*** to Ona nie On :D .
CzarnY nie użalaj się nad sobą, tylko zadziałaj. Proooszę, zrób sobie chociaż postanowienie noworoczne, a nie pisz tak.

Zielono mi :D !

Znak zodiaku: ryby

**MJ** 
Moderator
martini bianco

Wysłany: 01-01-2008, 17:38   

CzarnY napisał/a:
To byś się zdziwił **MJ** oni są jak mafia
Są jak mafia naprawdę czy tylko ty ich tak widzisz?
CzarnY napisał/a:
dzięki że pomnie pojechałeś
nic takiego nie zrobiłam, dostrzegasz w moim poście wrogość, podczas gdy jest tylko obiektywny, moze po prostu zle postrzegasz swiat.
CzarnY napisał/a:
i za to, że wytłuściłeś moje słabe strony
nie ma sprawy ;) polecam się na przyszłość
ania543 napisał/a:
***MJ*** to Ona nie On :D .
that's the point :)

http://moksa.blox.pl/html

CzarnY 
*
www.Karmar.fotka.pl

Wysłany: 01-01-2008, 17:38   ;)

a to przepraszam nick mnie zmylił ok

[P]Source 
Przyjaciel
Niepoprawny Bajarz

Wysłany: 01-01-2008, 19:07   

Jedna z ważniejszych rzeczy jaką w życiu usłyszałem.

"Ch** Cię interesuje co myślą o Tobie inni?"

Mogą po Tobie jechać, nie odzywać się etc, czy to coś zmieni? Czy zmieni to sposób w jaki postrzegasz siebie? Daj spokój.

Dużo bym dał by więcej niż połowa ludzi na tym świecie przestała się do mnie odzywać.

Potrzebujesz akceptacji u innych ludzi? Zbyt mocny instynkt stadny? Lubisz czuć się jak zaszczute zwierzątko?

Jeżeli na to ZASŁUŻYŁA, to przeleć tą dziewczynę ostatni raz, po czym zostaw ją samej sobie. Klasie powiedz że nie umiała sie dobrze pieprzyć i musisz sobie znaleźć kogoś innego. Jeżeli będą się bulwersować, zawsze możesz spytać czy mają wystarczająco zaje**** życie towarzyskie i seksualne by zajmować się Twoim.

Miłej zabawy.

Pozdrawiam
Source.

CzarnY 
*
www.Karmar.fotka.pl

Wysłany: 01-01-2008, 22:21   :)

Myślałem nad tym, co napisałeś „Source” i nad tym, co ja sądzę w tej sprawie instynkt stadny mam bardzo silny zastraszone zwierzątko tak, ale nie boi się klasy tylko tego, że mogą mu spie***yć życie w szkole a to by było najgorsze, bo będą wszystkich stawiali przeciwko mnie, ale teraz to nie ma znaczenia nie chcę żyć w związku, który nie ma sensu

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 01-01-2008, 22:31   

To w ogóle jest jakaś żenada.
Wolałabym gadać do ołówka, niż z ludźmi, którzy strzelają takie fochy, jak to się ładnie określa. Jeśli pozwolisz wywierać na sobie taką presję otoczenia, to będą to wykorzystywać, a to przysporzy ci tylko frustracji. Naucz się być asertywnym i myśl, czy ważne są dla ciebie twoje zasady czy zasady jakie dyktuje ci banda niedojrzałych ludzi.
Koleżanka postawiła mnie kiedyś w sytuacji, kiedy w towarzystwie wzięła mnie na bok i mówi, że albo idę z nią albo z nimi. łaski mi nie robi, że pozwala mi spędzać ze sobą czas, więc odwróciłam się na pięcie i nie zmieniłam swoich planów. Nie odzywała się do mnie prawie całe wakacje, ale jakoś jej przeszło z czasem. :]

Znak zodiaku: koziorozec

Gabi 
Zasłużeni
Szara Eminencja

Wysłany: 02-01-2008, 00:27   

Dziecinada.
Niech sie zajmą własnym życiem.
więc czas już skończyć z oczekiwaniem na coś,
co może nigdy nie przyjść.

Piotrek

Dołaczył: Dawno