Imię: Anna
Wysłany: 06-12-2007, 15:04
dkf, ale tych zdjęć jeszczeście nie widzieli, ponieważ całkiem niedawno robiłam je telefonem mojej mamy, a poprzednie już chyba i tak nie są na serwerze
mój dawny nick to synthasy (z angielska ), rzecz jasna, a imię mojego psa Saika (japońskie)
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Imię: Anna
Wysłany: 06-12-2007, 15:33
Myślałam, że już wszyscy, którzy mnie znają, wiedzą, że harlequin=synthasy, bo przypominałam się w paru miejscach.
Ale skoro tak nie jest, to muszę nadmienić o tym chyba w podpisie
Tamten mi się nigdy nie podobał, a nie mogłam jakoś wymyślić innego.
Z tym jest wręcz odwrotnie, tylko szkoda, że niektórzy kojarzą go sobie z tymi "książkami".
Nawet o tym nie myślałam, wybierając nick
Cieszę się, że mój piesek jest już taki rozpoznawany!
Tu jest z lewej strony obok swojego rodzonego braciszka, Sashimiego. Co jakiś czas mają spotkania, by wspólnie poszaleć
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Imię: Michał
Wysłany: 01-08-2008, 06:05
Ale jakie terriery, alisa? Ja miałem Aierdale Terriera, ale zdechł w wieku lat 13-u rok temu. Teraz mam mieszańca. Mix jamnika szorstkowłosego i jakiegoś terriera. Nie muszę chyba mówić, że na inne psy jest strasznie cięty... ale i tak jest zajebisty . Przy okazji mam jeszcze pielęgnice w akwarium. Miałem też kiedyś konia, który mieszkał w stajni u znajomego leśniczego. Niestety ukradli go(!) parę latek temu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum