Nadszedł długo oczekiwany przez wszystkie kobiety czas. Czas, w którym ziszczają się Nasze marzenia i spełniają najskrytsze pragnienia. Wyprzedaże!
Poddajecie się szaleństwu wyprzedaży? Opłaca się? Co kupiliście w tym roku? Chwalcie się!
Ja kupiłam:
- białe buty na wysokim obcasie- przecenione ze 160 na 120
-2 torebki z 9 (dziewięć!!!!) złotych, przecenione z 70.
Jutro idę znowu, bo mi wszystko wykupią
Ja jakoś nie poddaję się szaleństwu związanemu z wyprzedażami...kupuję coś wtedy kiedy mam pieniądze, za tyle za ile mnie stać...jeśli zbiegnie się to w czasie z jakąś wyprzedażą to oczywiście z tego korzystam...ale raczej nie mam takiego zacięcia, że jeśli coś mi się powiedzmy podoba i miło by było kupić to taniej to chodzę i wypatruję czy jest akurat wyprzedaż, żeby to w końcu nabyć.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Mogę też się wypowiedzieć?
trampki za 70 zł, były po 120
adidasy za 170, nizej ze 190 zł
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Imię: Agnieszka
Wysłany: 31-12-2007, 00:02
Teraz na koniec roku jeszcze nie byłam, ale pewnie wybiorę się w styczniu.
Ogólnie często kupuje ciuchy jak są promocje, ale ja to muszę jechać do silesia albo przynajmniej do sfery, bo wtedy chodzę jedynie od sklepu do sklepu, z większą ilością pieniędzy i wybieram co mi jest potrzebne i mi się podoba.
Jest ciekawy artykuł o przecenach w nowym numerze "Charakterów".
Nic nie kupiłam i nie mam zamiaru, gdyż mam inne plany związane z moimi pieniędzmi, których jeszcze nie mam.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Zakupowe szaleństwo jest najlepszym dowodem na to , jak ludzie potrafią bezmyślnie kupować różne rzeczy , które potem idą spowrotem do sklepów bo : ,,rozmiar za mały" , "artykuł się zepsół" .
Kupiłem sobie tylko to , co chciałem , czyli prezent pod choinkę .
A te przeceny są po to , by pozbyć się zbędnego towaru .
_________________ Miłośc to tylko uczycie przynależności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum