Osobiście próbowałem gałki już w stanie wskazującym i nic się nie zmieniło (paliłem ją).
Koledzy pili i od samego smaku ich otrząsało. Ja jeszcze nie piłem i nie mam zamiaru.
_________________ Ceń słowa. Każde może być twoim ostatnim.
Najprostszy sposob, 2 opakowania KAMIS galki muszk. no i na tarce, do szklanki z woda, i pijcie to bloto, mi sie 6 godzin ladowalo, potem euforia, ale aviomarin lub acodin lepsze.
Galka ma strasznie paskudny smak, a skoro pisze ze wszystko jest dla ludzi ale w odpowiednich dawkach to dlaczego nie jest lepiej zapalic marichuany, haszu, wziasc dropa? Zauwazam lekki paradoks w Twojej wypowiedzi ale coz nikt nie jest idealny, a wracajac do tematu jesli nie komus galka nie smakuje polecam dodac jej w odpowiednich porcjach do zwyklego rosolu z kury:) najlepiej z makaronem ale dopiero po zagotowaniu sie rosolku...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum