Mi bycie mężczyzną heteroseksualnym wcale nie przeszkadza w kontaktach z kobietami, czy to na stopie "naukowej" czy biznesowej, nie wiem nawet w jaki sposób miało by przeszkadzać - może mógł byś podać jakiś przykład? Popęd sexualny fajna sprawa. Swoją drogą, chciał bym móc go czuć zawsze - nie ma lepszego motywatora.
Czyli tak samo reagujeesz na obejmie cię męzczyna jak i kobieta ? Daj spokój, dobrze wiesz że bodźce przy zetknieciu się z płcią przeciwna są u ciebie inne niz z ta sama.
Mówiąc szczerze to lubię patrzeć na ładne kobiety pomimo tego,że w moim życiu jest Ten jedyny. Niewydajne mi się,żeby to było coś złego. Siedząc w klubie z przyjaciółmi lubię patrzeć na kobiety, na to jak się poruszają, tańczą i zachowują. Nigdy nie czułam jakiegoś popędu seksualnego,ale lubię na nie patrzeć.
_________________ ~When I no longer know the difference between teare and blood~
Hmm... oczywiscie jestem na NIE wszelkim innym orientacja sexualnym,ale nie powiem ze nie sprobowala bym kiedys z kobieta czegos..
_________________ "Pozostanę tu przy tobie, dopóki przychodzić będziesz na brzeg tej rzeki. A gdy pójdziesz spać, ułożę się do snu u drzwi twojego pokoju. A kiedy odjedziesz, podążę twoim śladem. Aż powiesz mi: Zostaw mnie!, a wtedy odejdę. Ale do końca moich dni nie przestanę Cię kochać."
Bisex to świństwo! Połączenie gejów ,lesbijek i normalnych ludzi. Wolę być z moim^^
Normatywność to bardzo delikatna sprawa. Homoseksualizm istnieje od zawsze i będzie pewnie tak długo istniał, jak istnieje sam człowiek.
W starożytności było to normą, było nawet dowodem statusu społecznego. Do teraz jest to normą w wielu plemionach afrykańskich. Homoseksualizm jest tak normalny jak monogamia.
Bongo napisał/a:
Czyli tak samo reagujeesz na obejmie cię męzczyna jak i kobieta ? Daj spokój, dobrze wiesz że bodźce przy zetknieciu się z płcią przeciwna są u ciebie inne niz z ta sama.
To zadam takie pytanie, kiedy dla Ciebie kobieta przestaje być dziewczynką, ew kiedy zalicza się do rodziny a kiedy nie. Tak samo reagujesz jak rzuca się na Ciebie atrakcyjna: siostra, kuzynka, nieznajoma ew. 50 latka, 30 20 15 ? Nie przesadzajmy. Całkiem innych emocji doznaje kiedy przytulam sie do przyjaciółki a innych kiedy do "obcej" dziewczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum