Imię: Anna
Wysłany: 15-12-2007, 21:11
Tak więc to niestety wyklucza moją sympatię do jego sposobu śpiewania.
Chociaż utwór "Aerials" nawet mi się podoba lub zwyczajnie już się do niego przyzwyczaiłam (moja przyjaciółka to wciąż puszcza).
Nie podoba mi się też głos wokalisty z Farben Lehre. Nie jest tak, że mnie drażni, ale jest tak kompletnie nieciekawy, że aż to dla mnie irytujące dlaczego on w ogóle jest na wokalu
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Wysłany: 15-12-2007, 21:24
harlequin napisał/a:
Nie podoba mi się też głos wokalisty z Farben Lehre. Nie jest tak, że mnie drażni, ale jest tak kompletnie nieciekawy, że aż to dla mnie irytujące dlaczego on w ogóle jest na wokalu
Ja go uwielbiam- zresztą, bardzo często punk rockowi wykonawcy nie mają super 8-oktawowych głosów, tylko przepite
Nie powiesz mi, że głos Kazika jest cudowny
Ale pasuje do jego utworów- tak go modeluje, że w piosenkach Waitsa wypada super.
Właśnie! Chylińska mnie denerwowała dłuuuuugi, długi czas. I usłyszałam ją w duecie z Nosowską, na myspace zespołu Hey. I mi chyba przeszło. Już mnie tak nie irytuje. Może też dlatego, że już nie jest takim babochłopem.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nieczajew, oceniałam według swojego gustu. Mój gust nie akceptuje możliwości słuchania takiego czegoś.
Ależ ja nie neguje tego co akceptuje a czego nie Twój gust. Ja po prostu próbowałem Ci przybliżyć jeden z powodów dla których te osoby słuchają tego typu muzyki.
miyako napisał/a:
Jeszcze gdzieś chcesz mnie złapać za słówko?
Pewnie.
_________________ Zakłamanie tego świata mnie przeraża - to skandal.
Nadal nie rozumiem jak czyjkolwiek aparat słuchowy może znieść takowe coś.
Trudno.
Nikt nie jest w stanie pojąć wszystkiego.
Ja tam np. nie lubię metalu czy tam betonu uj z tym jak to sie nazywa- w skrócie muzyka brudasów (ach ta moja niepoprawność polityczna) ale mogę zrozumieć ze są na świecie osoby które mają tak ukształtowane aparaty słuchowe jak także ośrodki mózgu odpowiedzialne za słuch, że może im sie to podobać.
Oczywiście pisząc to chciałem wykazać swoją wyższość jako typowego samca nad typową samicą.
_________________ Zakłamanie tego świata mnie przeraża - to skandal.
wkurwić to ostre słowo, powiem raczej ze nie widzę talentu w takich gwiazdach jak doda, mandaryna, frytka czy ewa sonet (.)(.), prawdziwy artysta nie musi nadrabiać braku talentu pokazując gola dupę.
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum