To moze byc nawet ciekawsze niz downhill, niestety u nas az tak precyzyjnej trasy nie ma...
Ale powiedzcie mi czy nastala jakas moda na jazde na rowerze bo us iebie w miescie widze coraz wiecej dzieciakow na rowerach co prawda nie bardzo specjalistycznych ale jednak...
kiedys bylo pare osob... praktycznie kazdego kto jezdzil znal... a teraz pelno dzieciakow... a wiekszosc nawet nie ma pojecia gdzie jest jedyny tor u mnie w miescie... wszytsko dla szpanu zeby pojezdzic sobie po miescie...
Ostatnio zmieniony przez kreska 04-09-2005, 11:54, w całości zmieniany 1 raz
Moda jest na Dual. Choc często wykorzystuje się rowery tego typu do trialu.
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Nie, to jest połączenie Trialu z Freeridem lub Downhillem (nie wiem dokładnie, bo bardziej Trial w tym widac).
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
w tej glebie rozwalilem kolo : obrecz : sun rims duble track piasta NSX Roller Pro 9 mm
obrecz byla do wyrzucenia bo zostala zlamana ....
A po lądowaniu jakie on zasunął z kół nie zostało nic, ramę złamał w dwóch miejscach (Stormbringer 192mm - powiem ci, że było szkoda), amor został oderwany przy dolnej półce (Romic-D 8.25" -230mm). Jedyne co ocalało to tylna piasta (nie pamiętam jaka) i support. Gdyby nie łączące wszystko linki, wielu części by po prostu nie odnaleziono.
PS. Nie widzę sensu sprzeczania się o to, kto więcej przeżył i zobaczył. Wolę Trial. A do Szkalarskiej to bym chętnie pojechał, tylko nie mam transportu.
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
No wlasnie ja tez mam kawalek nie mam trasportu, kasy, i pozwolenia rodzicow hehehe.... zartuje to przeszlosc
Ale fajnie byloby jakies wieksze zawody zobaczyc na zywo...
No i po festiwalu w Szklarskiej moze ktos byl i sie podzieli przezyciami... osobiscie troche sie wczoraj na ten temat nasluchalam bo kumpel przyjechal poopowiadal troche nawet nowa rame sobie kupil.. dangerous ( chyba tak to sie nazywa ) czarna... bardzo efektownie wyglada... chociaz wczesniejsza tez byla fajna ( amstaff, bialy )
A co z amstaffem zrobił? Mam qmpla, który chetnie kupiłby jakaś dobrą, zadbaną ramę.
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum