Też byłem tylko parę razy, fajne zabawa. Niestety na lodowisko najbliższe mam jakieś 40 km. Fart, że w Opolu mam rodzinę : ]. Minus to to, iż często (przynajmniej jak ja bywałem) to trochę dużo osób było i by pośmigać konkretnie nie było mowy.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
umiem i lubie
zreszta wielu z was chyba o tym wie~~
lyzwy to swieta zabwa, swietny sposob na spedzenie wolnego czasu z kolegami i kolezankami
a po za tym fajne dziewczeta tam przychodza, wiec jest na co popatrzec
tak, tak... wczoraj tez byklem... i do domu wpol do 23 wrocilem ;P
fajnie bylo ^^
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
Imię: Anna
Wysłany: 18-12-2007, 22:04
U mnie w Świnoujściu jest lodowisko... czy raczej Wielka Kałuża, ale nie korzystam z jego dobrodziejstw.
Raz w życiu chyba, może dwa, nie pamiętam, jeździłam na łyżwach, było fajnie, ale trudniej, niż na rolkach, które uwielbiam.
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Mam swoje własne osobiste, jeżdżę dosyć często od dosyć dawna, bodajże pierwszy raz miałam łyżwy na nogach kiedy miałam 7 lat. Kiedy tylko mam czas, to się wybieram.
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Lubicie jeździć? Ja dzisiaj sie w tym zakochałem, jestem cały obolały i zadowolony...;p
Bardzo lubię i jeździć na łyżwach i obserwować jak robią to zawodowi łyżwiarze (heh tak tak marzenia małej dziewczynki i byciu łyżwiarki się odzywają....ale czytałam poprzednie komentarze więc wiem że nie jestem w tym osamotniona )...jakoś specjalnie nie musiałam się uczyć na nich jeździć, bo jest to zbliżone do jazdy na rolkach na których jeżdżę dość dobrze....teraz jeszcze dodatkowo będę korzystać z tego typu rozrywki bo moje miasto się doczekało lodowiska
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Imię: Agnieszka
Wysłany: 17-01-2008, 23:45
powerbass napisał/a:
biedaczko w jakiej dziurze mieszkasz
Ustroń mówi ci to coś??
Lodowisko było by tak jak wcześniej w sąsiednim mieście, ale popsuło się i postanowili zrobić jakiś większy kompleks sportowy i z tego powodu tak szybko raczej się nie doczekamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum