Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 13-11-2007, 15:41
Peggy Sue napisał/a:
Oczywiście, że jest zdradą.
P.S: ja bym zdrady nie wybaczył...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Jest, jest zdecydowanie jest.
Taki namiętny oczywiście, nie cmoknięcie, czy pocałunek w policzek...
Ale jak się ma partnera - usta też trzeba mieć TYLKO dla niego.
Przynajmniej wg mnie.
Tak. Jakikowliek ktory nie jest powtaniem uwazam za zdrade
I dtaego kogos prawie wysmialam w chwili gdy byl o krok od zrobienia tego. W sensie usmiechnelam sie poblazliwie..
Nie no sorry...
Zande przytulanki macanki i calowanki nie wchodza w zakres mojej tolerancji zglebiania wiezi miedzy jakas kobitka a moim facetem i mna a jakims facetem nie bedacym moim
Tak pocałunek z kimkolwiek innym niż partnerem jest zdradą tylko że tak jak to już zostało tutaj powiedziane dosyć dużo razy niecałkowitą ale jednak zdradą...
A co do tego czy bym wybaczyła - według mnie każdy zasługuje na drugą szansę ale zawsze byłaby już ta świadomość że on to zrobił i obawiam się że przy każdej nadarzającej się okazji byłaby pretekstem do większej kłótni...
Imię: P jak Poison
Wysłany: 09-12-2007, 16:41
Tak. Teraz nie wybaczę.
_________________ ''Lepsza przyjaźń jednego człowieka rozumnego niż wszystkich głupców''
Nie bądź agresywny
Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1429 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 11-12-2007, 18:21
Z kimś innym niż z partnerem- pewnie że tak! Jak się ma chłopaka/dziewczynę, to druga strona się nie powinna za przeproszeniem "puszczać". Jeśli się całuje tu z tym a tu z tamtym kimś to nie jest to miłość tylko granie na uczuciach, zwykła zabawa.
Przyjacielski cmok w policzek, np. ja się tak witam z najlepszą kumpelą.
I to jest normalne .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum