Kiedyś bardzo dużo pływałam Teraz już troche mniej bo szkolne czasy minęły ale nadal regularnie pływam bo wkoncu mam zamiar zrobić tego ratownika Zbieram sie na to od dobrych 3 lat i jakoś nie moge sie pozbierać
Woda to mój żywioł
_________________ Jestem nowa więc nie krzyczcie
Pozdrófka for all :*
ja zaś ex aequo:
1.karate kyokushin
jazda rowerowa (rekreacyjno-poznawcza)
3.car racing (w kazdej postaci, a najbardziej w formie WTCC)
4.słyming (rekreacyjny)
5. Rugby (tylko fernsehen)
nie lubie/nie przepadam
x. piłka nożna
x. koszykówka
x. itp
_________________ poprzedni opis dotycył dawnej sytuacji politycznej. teraz właściwszy byłby: jak nie sraczka to tarczka...
piłka nożna, siatkówka , koszykówka , rower , wspinaczka , bieg na dystans itd..
grasz w jakimś klubie?
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Uprawiam w pokoju coś a'la bieg z przeszkodami. Rolę płotków pełnią różne rzeczy porozwalane na podłodze. Jeszcze trochę poćwiczę i pojadę na igrzyska olimpijskie.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Imię: Anna
Wysłany: 31-01-2008, 22:35
A ja codziennie biegam przynajmniej 2h, inaczej niewytrzymam. Gram w koszykówke i piłke nozna. I czasami [czyt. p[rzynajmniej co 2 dni] w siatkówke. W lato pływam prawie codziennie, a w zime jeżdże na baseny co 2 tyg.Kiedys jeszcze parkour (i nawet dobrze mi wychodziło) ale pewnego dnia poznałam pewnego chłopaka i jak zobaczyłam jak mu wychodzi to jakoś sie zniecheciłam...
Ostatnio zmieniony przez Ania426 31-01-2008, 22:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum