Wąsy i broda jak najbardziej! I też zrobię mrauuuuuu!
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Dziewczyny, co wy w tym widzicie, przecież to drapie jak jasna cholera.
Nie lubię gdy facet zarostem ściera mi naskórek.
Darmowy peeling
A tak na serio, to faceci z zarostem wyglądają cudownie! Wzięłabym sobie takiego i wpatrywała się w niego godzinami Mój zaczął teraz zapuszczać i mam nadzieję, ze w tym wytrwa
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Mój były chłopak zawsze mnie przepraszał jak się nie ogolił. A ja wcale nie byłam zła.
W sumie sam wolał być gładki. Przede wszystkim wtedy, kiedy spotykał się ze mną.
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum