Nie wiem czy o to dokładnie Ci chodzi Civrill ale możesz wpisać na youtube hasło stomp i jest tam kilka filmików na temat tworzenia muzyki z "byle czego"...wybierzesz sobie już jakiś który będzie Ci odpowiadał
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
na marginesie dodam ze noise to muyzka z niczego wiekszosc sampli to odgłosy ptakow, zamykania drzwi czy szurania butami pozatym na koncert tez uzylem troszke zmienionych odgloswo z cs'a
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Kid Carpet tworzy muzykę z zabawek dla dzieci, tj. np. z keyborda dziecięcego w różowe wzorki, jeśli wiecie, co mam na myśli. W jednej piosence dorzuca Ferby'ego etc.
Ja znalazłem ostatnio takiego kolesia jak Gonzales.
On zwykle taką elektronikę robi (nie mam pojęcia, jak to się nazywa) i nagrał płytę taką klasyczną właśnie
Solo Piano. Świetna rzecz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum