Na pewno Gabi.
Myślę, że jest to osoba, która potrafi wiele dobrego i pożytycznego wnieźć to życia. Można się od niej wiele nauczyć, posiada przede wszystkim piękny umysł i poczucia humoru tez jej nie brak. Nieprzeciętna.
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
? ja juz dawno wyslalem... mowili nawet ze byli po ciebie, ale nie otwieralas drzwi... ~~ no swietnie, albo mnie oszukali, albo to ty mnie wystawilas do wiatru ;P
Elektroniczna napisał/a:
miyako napisał/a:
Elektroniczna
Miło mi jesteś chyba pierwszą osobą która wyraziła taką chęć....
ja tez cie mialem wymienic ale nie wiem... poprostu zapomniaem wpisac, zapomnialem do swojej listy dodaje Elektroniczna
Elektroniczna napisał/a:
znaczy się co "forumowa babcia Kamila"?
i tak cie kochamy
wroneczka napisał/a:
Carrota zdecydowanie
niespodziewalem sie, ale dziekuje bardzo :*
ja do tych osob co wczeniej wymienialem dodaje Harlequin /i jak juz wspomnialem Elektroniczna :* / wydaje sie bardzo sympatyczna dziwczyna i pamietam ze fajnie sie nam raz gadalo
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
Imię: Aneta
Wysłany: 10-01-2008, 16:10
Gabi (walka na śmierć i życie xD), Divę, Kamasutrę.. Elektoroniczną, Erill i Peggy Sue(dobrze napisałam?).
Być może występują powtórzenia z poprzednim mym postem, ale szukac się nie chce, głowa boli i net się wlecze.
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum