W te dni kobieta tak sie źle czuje ze czasem naprawde nie ma ochoty na nic a tym bardziej na sex no i faceci musza to zrozumiec... Podczas okresu mam takie zmiany nastroju że mój acet ledwo co ze mną wytrzymuje a co dopiero sex . . .
_________________ •oO• LoVe Is NoThiNg, NoThiNg Is All aNd All Is NoThiNg •Oo <you>
Imię: Anna
Wysłany: 05-12-2007, 21:17
A ja nawet jak mam ochotę, to on się boi krwi.
Za to gdy go raz oszukałam, a ciemno było, to się nie zorientował, to mnie bolało, wszystko wszystko, nie było przyjemnie...
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
wielu dziewczynom leci krew po pierwszym razie na skutek przebicia błony dziewiczej i to nie jest obrzydliwe, a sex podczas okresu tak.
Różnica polega na tym, że można uniknąć kochania się bez 'babrania się' w krwi i powstrzymać się podczas okresu, a przy pierwszym razie to raczej nieuniknione.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
wielu dziewczynom leci krew podczas pierwszego razu na skutek przebicia błony dziewiczej i to nie jest obrzydliwe, a sex podczas okresu tak.
Pewnie dlatego, ze po przebicu blony sie az tak nie krwawi. Tak mi sie wydaje. Jako, ze ja nie krwawilam wcale - to nie moge sie wypowiadac jako znawca.
Poza tym.
Fabulous napisał/a:
to nie jest obrzydliwe, a sex podczas okresu tak.
Cytat:
nie mam nic przeciwko stosunkowi podczas okresu.
To jak to w koncu jest?
Nie masz nic preciwko ale uwazasz ze jest obrzydliwe?
wyzej zamiescilam ogolna opinie, a ponizej swoja ( ze mi to nie przeszkadza ).
Aha czyli ogol uwaza iz jest to obrzydliwe a Ty nie, wiec jest ok?
[mialam wlasnie zamiescic tu wierszyk jakim czasem zartuja moi kumple ale odpuszcze]
Raz mi sie zdarzyło Długo się nie widziałam z moim mężczyzną i jak sie zobaczyliśmy, to akurat miałam okres :[
Ale nie było źle - nawet o tym nie myślałam, ze krawawię
Ale ślad po mnie pozostał na kołdrze, łóżku i... ścianie
Ostatnio zmieniony przez Gosiurek87 12-06-2008, 21:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum