Ja tam fajki nie pale, to dla mężczyzn, ale myślę, że mało już kto pali fajkę.
Fajka wodna jest dobra dla każdego i wiele osób ją pali!
Mi najbardziej smakowała jabłkowa!
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Imię: Anna
Wysłany: 18-11-2007, 20:36
Ja kupiłam swojej przyjaciółce na urodziny shishę. Była i nadal jest zachwycona. Dużo eksperymentujemy.
Miałam kupić potem również dla siebie, ale tak wyszło, że pojawiły się inne potrzeby.
Uwielbiam shishę. Potrafi być niesamowicie orzeźwiająca, jeśli posypać melasę od góry tabaką RedBull.
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Wysłany: 26-11-2007, 19:31
Najprzyjemniej jest u siebie, w gronie najbliższych znajomych, przy swojej własnej ulubionej muzyce i przede wszystkim w małym pomieszczeniu, by prędko zrobiła się zawiesinka z dymu!
Pomijając fakt, że wiemy dokładnie ze znajomymi do czego shisha służy i tak paliliśmy przez nią coś innego I wtedy zawiesinka dymu nie była wskazana dla nikogo
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Wysłany: 30-11-2007, 14:01
devir, a próbowałeś z wódką? trochę, że tak powiem, niedobre.
fajnie jest, jak da się sok o takim smaku, jak melasa.
albo mleko - bardzo wzmacnia dym, lecz nieco psuje smak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum