Wysłany: 26-11-2007, 19:57
harlequin napisał/a:
Tymi samymi dwa dni pod rząd (...)
Może miała dwie pary takich samych
Wystające stringi są mało estetyczne i dawno niemodne.
Tak samo jak białe kozaczki i brokatowe tipsy.
No, ale dla niektórych czas się zatrzymał.
Wystające stringi są mało estetyczne i dawno niemodne.
Szkoda, ze producenci niektorych spodni nie umieja sie dogadac z producentami bielizny ktora jest zvyt wysoka po prostu..
Czasem naprawde trudno znalezc strinki ktore nie beda "wyskakiwac" jak usiadziesz w dzinsach...
Gabi napisał/a:
Tak samo jak białe kozaczki i brokatowe tipsy.
Bosz a ja mam takie piekne biale kozaczki.. Sa przeslodkie. I co? Maja mi je mole zjesc [zrozpaczona]
A brokatowe tipsy.. hyh.. Nadal spotykam...
Wysłany: 26-11-2007, 21:55
Erill napisał/a:
Szkoda, ze producenci niektorych spodni nie umieja sie dogadac z producentami bielizny ktora jest zvyt wysoka po prostu..
Czasem naprawde trudno znalezc strinki ktore nie beda "wyskakiwac" jak usiadziesz w dzinsach...
Ale ile?
Jedna pare?
Tez mam takie male.. a kupilam je w azji. Sa pefrekt. Ale trafic w polsce zeby nie kosztowaly 29.90 bo jak dla mnie nie jest to akceptowalna cena za dwa sznureczki i dwa trojkaciki...
ja tez nie lubie stringów,kiedys kupiłam 2 pary,pochodziłam jakaś godzinę i sciągłam,nie wygodnie,nie mogłam sie przyzwyczaić,od tamtej pory wiecej stringów nie kupiłam,najbardziej lubie figi przynajmniej wygodne...
_________________ Nie bierz życia zbyt poważnie i tak nie wyjdziesz z niego z życiem.
Wysłany: 01-08-2008, 20:58
alisa napisał/a:
Może dla niektórych podobają się białe kozaczki i brokatowe tipsy.
Uderzyłam w czyjś czuły punkt? Nie powiesz mi chyba, że brokatowe, 5 cm tipsy są ładne.
Może. I to nie tylko niektórym się podobają te tipsy, ale nawet wieeeeeelu, wieeeeelu kobietom w Polsce.. Zastanawiam się, jak się podcierają w ubikacji, czy chociażby myją naczynia.
Coś obrzydliwego. Wydaje im się, że jeśli zrobią sobie brokatowe tipsy i włosy na borsuka, będą wyglądać młodziej. G.... prawda.
Najpiękniejsza i najbardziej odmładzająca jest prostota. Patrząc na ulice, zastanawiam się, dlaczego nikt tego nie rozumie.
Najpiękniejsza i najbardziej odmładzająca jest prostota. Patrząc na ulice, zastanawiam się, dlaczego nikt tego nie rozumie.
To jest owczy pęd. Wszyscy tak samo, zlewają się. I jeszcze ta wszechmocna wiara, że wydała te 100 zł na makijaż, pedicure czy coś w ten deseń, i już jest taaaaaka piękna.
_________________ Król bezgranicznie kochał swą małżonkę, królową, a ona całym sercem kochała jego. Coś takiego musiało skończyć się nieszczęściem.
Uderzyłam w czyjś czuły punkt? Nie powiesz mi chyba, że brokatowe, 5 cm tipsy są ładne.
Ja tu wcale nie powiedziałam, że mi się to podoba.
Tylko po prostu może komuś to odpowiada. Każdy ubiera się jak chce.
Wydaje mi się, że sama również nosisz to co Ci odpowiada, a nie dla innych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum