Hehe no pochwal się każdy miał w życiu jakieś niewypały co do osób na punkcie których "szalał"
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Mogę się zdobyć tylko na taki komentarz bo gęba mi się cieszy...nie spodziewałam się tego po Tobie
żebyś nie była osamotniona powiem że kiedyś podziwiałam Just 5 i Bartka Wronę (buahahah)....ale to było dawno...bardzo dawno
Edit:
merel napisał/a:
uf, teraz wiem, że nie byłam sama. : D
a co powiesz na Just5?^
hehe Merel jakbyś przeczuwała mojego posta
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Ostatnio zmieniony przez Elektroniczna 21-11-2007, 23:22, w całości zmieniany 1 raz
Karteczki to było coś. latało się z bloku do bloku, z klatki do klatki i wymiana!
Dziewczyny ze Spirls Girls też były.
A do Just5 układałyśmy układ taneczny, tylko nie pamietam do jakiej piosenki (coś z różą) i pokazywałysmy chłopakom w garazu! o losie! xD
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
hehe jak byłam młodsza to Spice Girls też były...lubiłam tę murzynkę
hehe admin ma rację u mnie ostatnio ścianę zdobiła wielka margeritta z podwójnym serem ^^ imprezy u mnie w domu są blee
_________________ -Ludzie, którym się spełnia życzenia, często okazują się nie całkiem mili. Czy więc powinno się im dać to, czego chcą, czy raczej to, czego potrzebują?
Śmierć uprzejmie skinął głową. Z jego punktu widzenia ludzie dostają to, co im się daje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum