mój stosunek-ja nie biorę,nie chce spieprzyć sobie życia.Ci co biorą-to ludzie,którzy są jak marionetki chwiejące się na wietrze,w każdej chwili wiatr może zawiać za mocno.
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Wysłany: 25-08-2007, 18:56 Re: Jaki masz stosunek do NARKOTYKÓW??!!
Kwiatuszek. napisał/a:
Mam pytanie do was, ludzi odwiedzających to forum...
Co myślicie o narkotykach?
Czy jesteście za legalizacją marichuany w polsce?
Jeśli tak to dlaczego?
Nie? a z jakiego powodu?
Czy uważacie że lepiej byłoby gdyby na świecie nie było narkotyków?
Zdarzyło się wam kiedyś spróbowac?
Co spróbować?
Nie?! A chciałbyś/chciałabyś?
Macie w swoim otoczeniu osoby zarzywające jakiekolwiek narkotyki?
Są narkomanami?
Odpowiadając na te kilka pytań poznam Twoją opinię...
siemka jestem za legalizacja dyma w Polsce ....moim zdaniem trawa nie jest uzalezniajaca ale tylko taka ktora rosnie naturalnie i nie jest podlewana chemia ...a trawa ktora jest na Polskim rynku dosc czestym zjawikiem nafaszerowana chemia ..uzaleznia..ale nie tak szybko ....trzeba troszke popalic zeby sie wje**c ...ja nie naklamniam innych do brania ..jak ktos chce to sam predzej czy pozniej dojdzie do tego lub pozna osobe ktora ma zrodla;] i wtedy sam na swoj koszt bedzie palil i sie uzaleznial jak chce to zapale jak nie to nie kazdy ma inne podejscie do zycia .....jak sie ma zasady nie wazne z jakiego domu sie jest to sie ich trzyma ...ja mam swe zasady i wiem co jest dla mnie dobre a co zle ...nikt nie bedzie mi wpieral glupot .....i ja nie tepie ludzi ktorzy sa CPUNAMI takie zycie sami chcieli to maja ich wybor drogi zycia ....ja ich nie potepialam nigdy...przeciwnie zawsze staralam sie ich zrouzmiec dlaczego to robia ...pzdr:)
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Wysłany: 21-11-2007, 22:20
Spokój. Głupotą jest twierdzić że narkotyki muszą ci "zjechać" życie. Taka sama głupotą jest twierdzić że na pewno nie zjadą. "Kto chce niech bierze a kto chce niech odmawia, to prywatna sprawa".
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
nie biore. nie widze zadnego sensu... ludzie chca miec fun? napic sie mozna... narkotyki to dla mnie dno i nigdy tego czegos nie wezme.... poprostu tragedia
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
A pisownia jest taka , ponieważ czasem szybko pisze .
- więc pisz wolniej, by nie robić błędów ; )
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
zależy jakie narkotyki...heroina, kokaina, tablety czy do żyły nigdy bym nie wziol...bo mnie nie bija w domy...ale spalić se ziółko to nie jest takie straszne
_________________ `a nad nami latają garbate aniołki...'
Maryhuana ma sktki lecznicze w niektórych krajach swiata dawana jest jako lekarstwo. ja nie bire i niezamierzam bo się boję jak dany narkotyk na mnie wpłynie. gdybym wiedziałjak to jest i jak działa ? ale ja się trzymam od tego z daleka
Wysłany: 24-11-2007, 16:38
hojrak, połowa narkotyków ma właściwości lecznicze i jest stosowana w medycynie. Nie na darmo jeśli idziesz do apteki i wiesz mniej więcej co w czym jest możesz się dowolnie naćpać nawet bez recepty. To że coś ma właściwości lecznicze nie oznacza że nie jest szkodliwe
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum