Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1430 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 20-11-2007, 18:08
Edyta Bartosiewicz "Sen", "Ostatni"
Piotr Komorowski "Serce do serca" <- soundtrack.. ale przepiękny!
Grzegorz Daroń "Ocean Spokoju" <- też soundtrack ale również przepiękny.. spokojny, zwiewny.. ach! idealny do słuchania!
Kill Bill Soundtrack "The Lonely Shepherd" <- smutne.. ukochane.. i wspaniałe.. POLECAM WSZYSTKIM!
Farba "Chcę tu zostać"
Edyta Geppert "Nadzieja"
Piotr Rubik "Miłość to wierność wyborowi"
Bryan Adams "Everything I Do I Do It For You"
Justyna i Piotr "Ty i ja"
Virgin "Nie zawiedź mnie" czy jakoś tak
Lub Dusty Springfield - Son of a Preacher Man (To to samo )
Al Green - Let's Stay Together
Rick Nelson - Lonesome Town
Urge Overkill - Girl, You'll Be a Woman Soon
(I reszta soundtracku z Pulp Fiction. ... No, może prócz Jungle Boogie. x] )
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Zassałam sobie 3 części składanki "A Tribute To Female Vocals". Nie wiem czy jest więcej czy 3, nieważne.
Z tego co zdążyłam posłuchać to mogę polecić: Heather Nova, "Maybe an angel". Nie wiem czy już takie nazwisko padło.
I przy okazji przypomniała mi się Joan Osbourne. Janis Joplin też jest, ale to chyba ciut za ostre.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Wiele utworów zespołu The Sea And Cake, zapraszam do mojego nowego tematu na ich temat po więcej oraz (tylko) parę kawałków Patricka Wolfa (j.w.)
pozdrawiam
Ewa Kawka śpiewa ładnie, delikatnie i kobieco.
Kto tam jeszcze? Może Karotka (obie są młode i dopiero zaczynają w "showbiznesie", i może i lepiej, jakąś taką świeżość od nich czuć. Btw- obie mają profile na myspace, jakby były problemy ze znalezieniem)
Generalnie dużo fajnego już wymieniliście. Szczególnie Massive, Bjork i Enigme.
Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1430 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 26-12-2007, 14:27
*Timbaland "Apologize"
*Natalia Oreiro "Me muero de amor"
*-||- -||- "Vengo del mar"
Teraz szoka dostaniecie! Także jakby kto miał czytać dalej to niech lepiej nie czyta.. dla własnego dobra , no chyba że chce czytać, ale to na własne ryzyko.
*"Viva forever" Spice Girls.
Tak, tak.. wiem Spice skończyły się na kill'em all .
Ale fajnie sobie tak poprzypominać to i owo .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum